• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNI BLOGMAS 2: PRAZNIČNO SIJOČA KOŽA Z MAMATERO IN ZOYA GOES PRETTY







Žareča in sijoča bo v prazničnih dneh koža s krasnimi Zoyinimi izdelki. 

Obljubila sem ti v mesecu novembru, da bomo skupaj odkrivali nego obraza in danes ti jo v Prazničnem Blogmasu 2 delim s tabo. 


Zoyin praznični lepotni ritual: 

čista koža, DA / NE, če si odgovorila z, DA te povabim na prš certificirane ekološke rožne vode iz bolgarske damaščanske vrtnice. Ponesel te bo med nežno noto vrtničnega vonja, osvežil tvoj obraz, mu zagotovil svežino, nežno plast vlage in te razvajal z mehkobo. Dan ti bo polepšal s svojo vegansko zasnovo, prisrčnim dizajnom in etično noto. Preprost, a prekrasen izdelek. 

ne pozabi, kako zelo pomembna je nega predela okrog oči. Tanka, občutljiva koža, ki jo moraš nežno razvajati in ji zagotoviti vlago. Posezi po roll- on aplikaciji ekološkega, 100% hladno stiskanega šipkovega olja, ki te bo navdušilo s svojo intenzivno barvo, ki jo moraš s prsti nežno vtapkati v kožo, da zabrišeš ten barve in izdelku dovoliti, da sam opravi svoje delo. Jutranji ritual, ki bo prebudil predel okoli oči, si zagotoviš tako, da ga čez noč hraniš v hladilniku. 

Moj nasvet: šipkovo olje vedno hrani v temnem prostoru, saj s tem zagotoviš ohranjanje vseh aktivnih učinkovin v izdelku. 

 Si še z mano?

počakaj nekaj trenutkov, da se usede na koži in iztisni nekaj kapljic izjemno vlažilne kreme za obraz s hialuronsko kislino, skvalanom iz oljčnega olja, izjemnimi ekološkimi olji argana,vrtnice, šipka, perlargonije in drugimi zakladi narave. Toplina sonca, ki jo nosi Obnovitvena krema za obraz Rose, te bo razvajala s svojo vlažilno zasnovo, zagotovila prijeten občutek tekom dneva, nežno učvrstila polt in jo poživela. Vsak iztisk kremice skozi brezhibno delujočo pumpico je zaklad narave, ki ti bo prirastel k srcu. Preprosta, a izjemna. Obljubim.

Tvoja koža bo lepa in sijoča, pripravljena na praznični makeup, ki si ga čakala vse leto.


Prišepnem ti, da te nekateri Zoyini negovalni izdelki vse do konec meseca pričakujejo v Mamaterri in spletni trgovini Ekooaza.si  po super akcijski ceni. 


Preveri še:

PRAZNIČNI BLOGMAS 1: SLOVENSKA PRAZNIČNA DARILCA
















*Praznični blogmas #2 je podprla Mamaterra.si