• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNI BLOGMAS 3: POZDRAVLJENA NOVA IN NECTAR NOCTIS IZ DRUŽINICE MADRES






Nekaj posebnega je prvič predstaviti novosti, na katere so pri Madresu še posebej ponosni. 

Tudi jaz sem ponosna na njih, na njihovo zgodbo, na dejstvo, da cenijo moje delo, doprinos k naravni kozmetiki. 

Zato ti s ponosom predstavljam Madres NOVA in NECTAR NOCTIS. Linija za nego obraza, ki je po letu dni končno med nami.

Prva negovalna izdelka družinice Madres, z izjemnim certifikatom CosmEthically ACTIVE, ki potrjuje učinkovitost sestavin, njihovih ustreznih koncentracij za doseganje rezultatov na koži. 

Madres NOVA, osvežujoče olje sestavljeno iz šestih 100% naravnih botaničnih olj, ki v skupni sinhroniziji tvorijo unikaten izdelek za nego obraza. Ne samo, da je izjemno prijetno čistilno olje, ki odlično topi ličila, odstrani nečistoče in je lahko tvoja jutranja rutina, ki tvoji koži zagotovi kakovostno nego čez dan, ali pa le kanček razvajanja pred uporabo najljubše tekoče podlage. Navdušil te bo videz nemastne kože, svežine, voljnosti, mehkobe. Pristna nota naravnega vonja, vam bo dala vedeti kako zelo čist izdelek je pred vami. Ne maši por, povzroča iritacij, ne poruši pH kože.

Madres NECTAR NOCTIS, razvajanje s kar desetimi 100% naravnimi botaničnimi olji, vpete v sinhronizijo nočne nege. Očaral te bo s svojim pristnim vonjem, občutkom na koži, sijajem, ki ti ga bo povrnil, mehkobo, prožnostjo. Koža bo nahranjena, negovana, zaščitena. Vsaka njegova kapljica je dragocena, nikar je ne zavrzi, uporabi jo na konicah las, za obnohtno kožo, kjerkoli in kadarkoli. Dovoli si, da se tvoja koža v nov dan prebudi sveža in sijoča. 

Prepusti se čudovitim vonjem, ekološki embalaži, temni steklenički in se med uporabo opomni, da si v danem trenutku za naravo, lepši svet z podporo znamke naredila veliko. 

Podpri slovensko, ekološko, certificirano in ne pozabi, da je svet naravne kozmetike raznolik, le prepoznati moraš tiste zaklade, ki so resnično nekaj več. 

Prišepnem ti praznično KODO za -20% popust: MADRES 20, ki ti bo v prazničnih dneh zagotovo pomagala prihraniti. 









*objava je nastala v sodelovanju z Madres.