• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNI BLOGMAS 4: TOP ZIMSKI TRIJE IZ DRUŽINICE PURITY HERBS





Izbor krasnih naj, naj zimskih izdelkov iz družinice Purity Herbs.

Zakaj sem jih izbrala? Ker sem jih testirala skoraj več mesecev in imam do njih prav posebno ljubezen. 

Izbrani najljubši so: 

Herbal Wonder, hvala ti, ker si nežna, neodišavljena krema za obraz, ki pomiri, neguje in si vrhunska večerna maska za obraz. Obožujem vsa tvoja islandska zelišča, maščobne kisline, antioksidante, ki nudijo mladosten videz, navlaženo kožo in mehkobo. Si ena mojih najljubših kremic. 

Quick relief, je s.o.s pomoč ob dneh, ko si prehlajena, te muči zamašen nos. Odlično mazilo, ki do neke mere pomaga lažje zadihati, pomiriti. Tudi blag glavobol mu bo hvaležen. Kafrino olje, mentol in izvleček brinja hvala vam, ker ste zapakirani v odlično teksturo in odličen lonček, ki omogoča vašo svežino. 

Viking Balm, je z razlogom eden najbolj priljubljenih izdelkov Purity Herbs. Suha, razdražena, razpokana, poškodovana koža? Odrgnine, trda stopala? Nežno neguje, pomiri, celi, obnavlja in je prava mala domača lekarna. 100% priporočam v tvoji s.o.s domači lekarni. 

Hvala Purity Herbs Slovenija, ker ste mi v letu 2019 pokazali, da je vztrajnost vrlina in da lahko sledimo svojim sanjam, če za njih trdo delamo. Hvala za vse priložnosti, ki bodo za vedno nekaj posebnega.
















*objava je nastala v sodelovanju s Purity Herbs Slovenija