• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SKIN FAIRYTALE NEGOVALNE TERAPEVTSKE NOVOSTI ZA NEGO OBČUTLJIVE K DERMATITISU NAGNJENE KOŽE



Ob pisanju vrstic za SkinFairytale novosti sem se prepustila glasu Blanco Brown in občutila prav posebno srečo. 

Srečo, ker imamo v Sloveniji nešteto kakovostnih znamk, ustvarjalcev, ki jim je mar, zares mar za našo kožo, naše počutje. 

Katarini je zagotovo mar za vse nas, za vse tiste, ki se tam zunaj borite s problematično, suho, dermatitisu nagnjeno kožo.

Novosti? Jaaa, naj se ti predstavijo kar same. Si zaslužijo. 


Seboreja, srbečica, občutljivo lasišče? Hello, sem tukaj zate, da ti pomagam. Pomagam tako zelo, da bova kmalu na ti. Sem izjemno vlažilne, negovalne zasnove, primeren za vsakodnevno uporabo, obogaten s krasnimi sestavinami. Moja izjemna Katarina se je odločila, da bo v moji embalaži hidrolat nerolija, izvlečki aloe vere, glicerola, pantenola. In dodala mi je betain, krasno površinsko aktivno snov, ki deluje pri negi kože, ščiti pred izsušitvijo, pomiri razdraženost. Da lahko pomirim tvoje razdraženo lasišče, poleg tega pa delujem protivnetno in antibakterijsko, se v meni skriva tudi eterično olje cedre in copaibe. In, še to, dolgočasni, pusti lasje brez življenja, moči in volumna, na to lahko pa, kar pozabiš, moj keratinček vse reši. VSE! Si za, da me preizkusiš, podariš?

Poglejte, stvar je sledeča, ni bilo pošteno, da sva tako dolgo čakala, da sva ogledala luč sveta. Seveda je najin razvoj terjal čas, ampak obvezno sva se morala pridružiti SkinFairytale družini mazil, ker pod tušem, se tvoja suha, občutljiva, razdražena koža brez naju NE sme več razvajati. Pozabi na dodatke eteričnih olj, umetnih dišav, ki jih v tuš gelu za prhanje ne boste našli, boste pa odkrili, zakaj sem poseben. Ohranjam naravni mehanizem kože. Pomirjam, čistim in negujem. Te ovijem v nežno naravno noto vonja, reskrasno dišim. Ob dneh, ko se tvoja koža res ne počuti dobro pa uporabi izjemni oljni gel, tvoj novi ščit, ki bo pomagal kožni barieri, da ji nič hudega ne pride več do živega. Lajšam tvojo razdraženo, suho kožo, negujem, pomirjam, nahranim. Vse naredim za vas, samo, da so vaši obrazi ponovno srečni.

Pozabite na vse kortikosteroide in preizkusite SkinFairytale. 


Vsi skupaj smo popolni trio, ki mu lahko dodaš samo še svojo naj, naj SkinFairytale kremico in po dolgem času ponovno zadihaš in zaživiš bolj kakovostno življenje.


Celotno družinico SkinFairytale izdelkov nikar ne pozabi preveriti tukaj. Jaz pa ti za konec prišepnem še, da Katarina pridno, vztrajno nadaljuje svojo pot in prav kmalu se bomo razveselili še ... pst, ne izdam, naj vas preseneti, kar sama :). 
















*objava je nastala v sodelovanju s SkinFairytale.