• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNA NEGA LAS, KI JE PREMAGALA 2X DRAŽJO KONKURENCO





O negi las pišem tako poredko, da zagotovo izgovorim večkrat stavek, ki se me je pošteno prijel, da ni vsaka naravna kozmetika dobra kozmetika. S tem se še vedno strinjam.

Testiranje lasnih izdelkov se zgodi 2- 3 x na leto, v večini izdelke za nego las kupujem sama. 

Predvsem zaradi mojega občutljivega lasišča, oz. njegovih muh, obnašanja. Precej hitro mi pokaže, ali se ne počuti dobro. 

Da, zahtevno lasišče, ki terja popravke tudi znotraj mojega telesa, ne samo s kakovostnimi šamponi, ki na dolgi rok težave ne bodo odpravili. 

Zadnje testiranje, ki se žal ob prvotnem navdušenju ni obneslo, je bil šampon za lase Cvetka. Vmes sem svojo nego zaupala Rauhi in O´right znamki (odlična produkta, bistveno dražja, vendar se BiO2You lahko kunkurira z njima), prvo lasno nego na testu 2019, pa sem v mesecu marcu sprejela s strani latvijske blagovne znamke BiO2You (naravna kozmetika). 

Seveda sem oklevala, bila skeptična, konec koncev mi na obrazu nikoli ni potrebno skrbeti za morebitne reakcije, na lasišču pa zagotovo. 

Preizkusila sem naravni šampon in masko za lase s kolagenom in hialuronsko kislino (super vlažilni sestavini, ki sta lepo vpeti v izdelek).

Alkohol #free. Yees. Saj veš, alkohol izsuši tvojo kožo, lasišče in fino je, če ga je v tvojih izdelkih malo ali nič.

Cena? Super dostopna. Šampon (300 ml)- maska (200 ml)/ 12,90 eur. Prehodni znamki sta bili 2-3x dražji.

Če dišita? Dišita, mogoče malo bolj salonsko, frizersko. Če te ne motijo dodatki dišav in z njimi na lasišču nimaš težav, boš morebiti imela zaradi dodatkov občutek, da te spominja na kakšno profesionalno lasno nego. 

Zagotovo ni pust šampon, ki se težko porazdeli po celotni dolžini las. Njegov učinek je nad pričakovanji. Seveda mu le to omogoča sestavinska zasnova in je zato občutek šampona, ki iz sebe izvleče nekaj več resnično lep. Priporočam pustim, suhim, poškodovanim, skodranim lasem.

Takoj občutiš mehkobo, voljnost, nego. 

Šampon odlično opravi svoje delo, lasišča ne izsuši, odlično neguje, suhim konicam nudi voljnost, svežino. Težko opišem njegov učinek. Preprosto lepi in negovani tudi 3- 4 dan po pranju. 

Maska je eden izmed tistih izdelkov, ki me vedno znova ponese v naravna maskasta nebesa. 

Tako dobra je, da je presegla eno izmed dražjih mask, ki sem jo v lasni negi imela (Melvita, le ta me je žal razočarala), tisti občutek, ko stik las, voda, maska, ustvari takojšno mehkobo. Poleg mehkobe, sijaja, poudarjenih pramenov, nič naelektrenosti, preprosto razčesavanje, voljnosti, svežine, je njen največji učinek še dokaz 3- 4 dan, ko je spodnji del las še vedno nahranjen. 

Noro sem navdušena in ti sporočam, da sem bila navdušena, še preden je po skoraj treh mesecih le dobila svoj prostor na blogu. 

Ne bom te prepričevala, da oba izdelka nujno potrebuješ, menim pa, da ju lahko preveriš. To, da ti sporočam, da do prihodnje srede potek akcija z BREZPLAČNO POŠTNINO na vse izdelke, pa je zagotovo samo bonus, lepa novička, ki jo z veseljem delim s tabo. 

Več kot 10 različnih izdelkov za nego las BiO2You te pričakuje v spletni trgovinici Biolepa.si.


















*objava je nastala v sodelovanju z Biolepa.si