• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE SONČNA LINIJA, KI JO UPORABLJAM ŽE DVE LETI ...



Obarvana sončna linija za obraz s zaščito SPF 30 (UVA/ UVB)


Vlažillna CC krema z hialuronsko kislino, SPF 15 (UVA/UVB)


Svilnata tekstura mineralne sončne kreme SPF 30 (UVA/UVB) za celo telo.


1. SPF 30 (obraz) 2. City CC krema 3. SUN 30 (celo telo)


... in me še vedno znova navduši in 100% prepriča.


Nešteto informacij, besed, misli, člankov, mnenj, ki so enkrat poenotene, spet drugič ne. In veliko zavajanja, zares veliko zavajanja, prikrivanja sem med prebiranjem o sončnih kremah opazila, zaznala, prebrala. 

Da, tudi v kategoriji sončnih krem, DA, tudi v kategoriji naravna kozmetika. Kljub vsemu sem za konec meseca pripravila izbor mineralnih sončnih krem, ki po mojem mnenju izstopajo. 

Zagotovo je na trgu veliko sončnih linij, ki se trudijo biti prijazne do nas, do narave. 

Že drugo leto uporabljam sončno zaščito, linijo s strani Madara Eco Cosmetics. Znamka z Ecocert certifikatom. Vesela sem, ker ti lahko zaupam tudi, da sem s svojo vnemo in navdušenjem nad linijo navdušila tudi vas, ki mi sporočite, da ste kakšnega izmed SPF izdelkov s strani Madare kupile, preizkusile. Vaš odziv potrjuje zaupanje v moje delo, moje besede. 

Navdušene ste nad City CC kremo (cinkov oksid & titanov dioksid), tudi jaz. 

Vedno znova. Končno CC krema, ki jo lahko nosim čez celo leto. Ker vlaži, je obogatena z zaščito SPF 15, nevtralizira rdečico, nepravilnosti in poudari koži zdrav sijaj. To je eden izmed mojih najljubših makeup kosov, ki nudi nežno- srednjo prekrivnost.  

Navdušene ste nad SPF 30, obarvano sončno kremo za obraz. 

Njena tekstura ... njena vpojnost, občutek na koži. Absolutna favoritka za obraz, ki tvoji koži podari toplino sonca, jo obarva, nudi zaščito in nežen zagorel videz. Najboljša SPF zaščita za nego obraza, ki me nikoli ne razočara. NIKOLI. 

Navdušene ste nad SUN 30, mineralno sončno kremo, ki je odlična izbira zate, za tvojo družino. 

Res je, da je njena osnova prvotno zelo bela, ampak se tako lepo vpije v kožo in ji na koncu nudi svilen, mehak občutek. Je moja stalnica, ki me nikoli ne pusti na cedilu. Odlično jo prenaša tudi otroška koža in je izdelek, ki ga brez slabe vesti dodaš v svojo potovalko. 


Pomembno!

Osnova sončnih krem (obraz, telo) Cinkov oksid, brez nano delcev. Izdelka temeljita na vlažilni aloe veri. Formulacija je obogatena z antioksidanti (npr. malinovo olje). Nudi širok spekter delovanja UVA/ UVB zaščite. Zaradi čebeljega voska ni primerna za vegane. Nut / Gluten free. Madara Eco Cosmetics ne testira na živalih. 

Moj nasvet.

SUN 30, sončno kremo za telo brez težav uporabiš tudi na obrazu, pri mineralnih sončnih kremah priporočam tapkanje, tukaj manjšo količino kremice brez težav lahko razmažeš po obrazu. Vendar naj te opomnim, da boš primerno količino zaščite težko prenesla v celoti na kožo. Prvoten vonj je citrusni, ki pa čez čas bledi in ostane le še vonj po mineralnih filtrih, ki postaopoma izveni.

SPF 30 (obarvana sončna krema za obraz) bo s svojim nežnim tintom, ki ni primerljiv z CC kremo, tekočo podlago, kožo le nežno obarva, primerna za vse s srednjim tenom polti, tisti s svetlejšim tonom ji lahko dodate kapljico posvetlitvenih kapljic, navadne sončne kreme, da si prilagodite ten, v primeru, da tena ne boste spreminjali, ne pozabite nekaj zaščite prenesti tudi na vrat). Sijoč končni učinek lahko nežno zmatiraš s prosojnim pudrom v prahu. 

Mi tudi ti zaupaš svoj poletni SPF izbor. Madarina sončna linija te pričakuje v Mullerju in Nami, tudi že s super poletno novostjo FAKEIT samoporjavitvenim izdelkom, ki ti ga zagotovo v prihodnje predstavim. 















*objava je nastala v sodelovnju z Madara Eco Cosmetics Slovenija