• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI: PREMIŠLJENO, VEČSTOPENJSKO IN SKLADNO NEGO OBRAZA PO IMENU TE MANA






Precej intenziven naslov, ki je morebiti pritegnil tvojo pozornost.

Zagotovo sem ponovno vesela, da lahko na mojem blogu že drugič pišem o Te Mani, naravni negovalni kozmetiki z Nove Zelandije. 

Prvi spletni zapis ti je predstavil nekaj osnovnih lastnosti, posebnosti. Tokrat pa ti bom nekaj več povedala o posameznih izdelkih, zakaj se uporabljajo, kakšen je občutek po uporabi, zakaj je poseben. 

Preden ti predstavim 6 dermatološko testiranih izdelkov, ki so skupaj skladni in dosegajo odlične rezultate na koži, bi ti za lažje razumevanje predstavila nekaj pomembnih sestavin, ki so vpete v Te Manino kolekcijo.

BioRestore4Plus je lastna in edinstvena patentirana formula iz klinično preizkušenih sestavin. 

Je vodilna sestavina v Te Mananinih izdelkih. Je odličen antioksidant in vlažilec kože. Kombinacija rdečih in zelenih alg, ki so bogate z naravnimi polisaharidi, peptidi omogočata pregradno funkcijo kože, ščiti pred izgubo vlage in je intenziven antioksidant. Izvleček iz novozelandske merino volne predstavlja koži najbolj pristen protein, medtem ko novozelandska črna praprot pospešuje čvrstost kože, zadržuje vlago, preprečuje prezgodnje staranje kože in kot zadnja pomembna komponenta v patentirani zasnovi zaključuje izjemmno negovalno, hranilno zasnovo, ki je na trgu kozmetike inovativna in prva. 

Bio- aktivni manuka med vsebuje izjemne protivnetne lastnosti.

Ki blagodejno vplivajo na dobro počutje in samo regeneracijo kože. Pomirja razdraženo, vneto kožo, zmanjšuje rdečico. Ohranja vlago, zavira vidike in procese staranja.

Proteini novozelandske merino volne so kolagen "booster".

Identični tistim, ki so prisotni v koži. Izjemna sposobnost vzajemnega delovanja s strukturo kože. Keratin kot vmesni beljakovinski filament predstavlja najbogatejši material zunanje plasti kože in je hkrati jedro vseh kožnih celic. Ob nanosu na kožo ti proteini povečajo naravno obnavljanje kože z namenom ustvariti močnejšo in bolj fleksibilno dermalno-epidermalno mrežo.

Mamaku - novozelandska črna praprot.

Edinstveni sladkorji črne praproti omogočajo pospeševati obnovo kože, njeno čvrstost. Izjemno zadrževanje vlage in preprečevanje prezgodnjih znakov staranja so njene odlike.

Zealong - Novozelanski premium zeleni čaj, pridelan na posebnem posestvu premium čajev - območju rodovitne prsti in neokrnjenega zraka.

Zealong je bogat z antioksidanti, esencialnimi vitamini in minerali, kot so kalcij, mangan, baker, selen in kalij ter tudi vitamin A, B, C, E in K. Pomaga izboljšati polt kože, elastičnost in njeno splošno zdravje. Iz telesa spere toksine, deluje na madeže in brazgotine na koži ter pomiri vnetja. Pridelava čaja poteka v skladu z najvišjimi standardi kakovosti s strani svetovnih mojstrov.

Enzogenol, izvleček lubja novozelandskega bora je 100% naravni izvleček iz skorje novozelanskega bora.

Je skupek močne mešanice naravnega oksidanta in protivnetnih sestavin, poznanih kot bioflavonoidi. Znanstveno je dokazano, da povečujejo število tistih prostih radikalov v koži, ki skrbijo za obrambo kože, spodbujajo rast kožnih celic ter hkrati vežejo in ščitijo kolagen.

Osebno mnenje, odziv uporabe Te Mane po 3 mesecih redne uporabe.

Detox čistilni gel je lahkoten, nežen, ne povzroča iritacij, primeren za vse tipe kože in med njegovo uporabo lahko brez težav odpreš oči. Odlično očisti, osveži kože. Odstrani ličila in ne ne ruši ravnovesja na moji koži. Koža je na otip mehka, nežna in gladka. Predvsem pa odlično pripravljena na nadaljnje korake nege. 

Ključne sestavine: Enzogenol, avokadovo olje, manuka hidrolat in derivat kokosovega olja. 

Aktivator sijaja, moja poletna osvežitev, takojšen booster sijoče kože, odličen dodatek po športni dejavnosti, fiksator ličil. Ima prijeten in osvežilen vonj po kumaricah. Koži takoj nudi vlaženje, vodo, antioksidante, mikrohranila. Njegova posebnost je sijaj, ki ga bo takoj vzljubila suha, pusta, zrela koža. Ne draži in peče oči. Če bi te morebiti zmotil njegov okus na ustnicah, le te po uporabi obriši. 


Ključne sestavine: zelene morske alge, rdeče morske alge, črna praprot in derivat kokosovega olja. 

Aktivno poživljajoča esenca je premagala vse moje obstoječe tonike in dokazala, da se lahkotna, gelna formulacija z lastnim patentiranim kompleksom BioRestore4Plus lahko kosa s številnimi drogerijskimi in visoko cenovnimi esencami. Zasnovana je tako, da pomaga preprečevati škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Zame osebno je pravi mali zaklad vlage, mehkobe, dodatnega sijaja, napetosti. Odlično pomiri kožo, pomaga ublažiti moje prve izrazne linije, ter je fantastična osnova za nadaljnje korake nege. Nič manj kot 100% priporočam. 

Ključne sestavine: zelene morske alge, rdeče morske alge, črna praprot in derivat kokosovega olja. 

Dolgotrajna vlažilna nega je izjemen gelno- kremni produkt, ki kljub svoji hitro vpojni formulaciji intenzivno vlaži, pomaga ohranjati vlago v koži, skrbi za enakomeren ten kože, čvrstost in se bori s prvimi znaki staranja. Izredno mi je všeč njena tekstura, nevtralen vonj, možnost plastenja izdelka. Na moji koži ni izzvala zamašenih por, nastanka mozoljev, temveč mehkobo, sijaj. Odlična hidratacija, ki naravno tekočo podlago ustvari še lepšo. 

Ključne sestavine: zelene morske alge, rdeče morske alge, črna praprot, zeleni čaj, aloe vera gel. 

Pro- kolagen kompleks je unikaten izdelek v liniji Te Mana. Njegova posebnost je kompleks z vsebovanim kolagenom iz novozelandske merino volne in naravno prisotnimi peptidi, ki imajo pomembno vlogo pri vezavi vlage v koži. Je izdelek, ki bi ga priporočila vsem tistim, ki iščete več namenski produkt, ki spodbuja napetost kože, čvrstost, intenzivno obnavljanje kože, preventivo pred prvimi znaki staranja, hranilo in nego za utrujeno kožo. Kljub temu, da že sodim v kategorijo 30+, k strogi anti age formulaciji še ne strmim, strmim pa k dobro preventivi. Kompleks uporabim ob dneh, ko je moja koža utrujena in na predelu okrog oči in čelu, kjer opažam spremembe v drobnih linijah. 


Ključne sestavine: destilat vrtnice, zelene morske alge, rdeče morske alge, kolagen iz merino volne in manuka med. 


C4 oljni eliksir je bogato olje za nego obraza, ki se lahko pohvali z izjemno mešanico olj, bogatih z vitaminom C. njegova sestava je izjemna, saj 66% sestavin/ olj vsebuje Vitamin C. Njegov nežni vonj, bogata formulacija omogočata prijetno uporabo, ki koži zagotovi takojšno hidrirano, sijočo in svežo polt, kar lahko zagotovim tudi sama. Njegov občutek na koži traja cel dan in se odlično obnese na različnih tipih kože. Zagotovo je njegov občutek na povrhnjici kože regenerativen, saj pomaga drobnim rdečicam, ki so posledica stiskanja mozoljev, da se hitreje zacelijo. 

Ključne sestavine: olje semen črnega ribeza, olje kivijevih semen, olje iz listov kawakawe in olje šipkovih semen. 

Zasnova iz edinstvenih sestavin, ročno izdelane naravne kozmetike po tradicionalnih Maorskih običajih zagotovo odraža kakovost, drugačnost in učinkovitost. V Sloveniji lahko Te Mano preizkusiš v Šminkarnici (lepotni salon, Ljubljana), kot del nege obraza in se prepričaš o njeni kakovosti. 

Navdušila te bo s svojo vlažilno zasnovo in sijajem, ki ti jo bo zagotovila. Primerna v boju popolne anti - age nege, kot za vse s suho, upadlo, dehidrirano kožo in tiste z mastnim in mešanim tipom kože. Prepusti se nežnemu vonju in uživaj v njeni uporabi. 


















*ponovno odkrivanje Te Mane na blogu je omogočila Te Mana Skin Care