• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI JUNIJSKE NOVOSTI NA TESTU





Zabavne in naravne so junijske novosti na testu.


Že kar nekaj časa se mi ni nabral tako lep kupček novosti za nova, sveža testiranja. Vsaka mi predstavlja priložnost in vesela sem, ker lahko o njih pišem in vam jih predajam dalje kot dobre in slabe. 

V mesecu juniju sem testirala:

Zoyino novo poletno kolekcijo Barefoot, ki poletje kliče z 12- mi novimi odtenki. Izbor mojih šestih te bo kmalu razveselil tudi na mojem blogu. Lahko pa moj izbor preveriš v moji IG objavi

Potovalna velikost 100 ml Madarine micelne vodice, ki nežno odstranjuje ličila, je odličen izdelek za v potovalno torbico, za dopust. Fake It tan pa krasno sredstvo, ki koži nudi poleten ten brez izpostavljanja sončnim žarkom. Nudi čudovit, nič oranžen ten zagorele polti.

Spa piling za telo z nežnim vonjem kamilice iz družinice Biolepa in odlično negovalno olje Calendula s strani Purity Herbs, ki je eno mojih najljubših v vonju izmed vseh Purity Herbs izdelkov. 

Nežen prš svežine zagotavlja Ecocert vrtnična vodica Corine de Farme, odlično zaščito pred sončnimi opeklinami pa nudi Ren mineralna sončna krema SPF 30, ki me je popolnoma navdušila. Oba najdeš pri Mullerju in Oblak.si spletni trgovini.

Za odlično nego kože bo skrbelo maslo za telo z vonjem manga znamke Butters, ki sem ga tako kot balzam za lase Eterika.si z veseljem kupila in že dodobra stestirala. Te zanima moje mnenje, odziv, kkao jaz gledam na dva najbolj trendi izdelka ta hip? Kmalu izveš. 

Pravo presenečenje iz družine Glina.si pa je zagotovo KOKO, poletni mousse z vonjem kokosa, ter Te Mana Rehab maska za obraz, ki kožo regenerira in me je kljub temu, da jo poznam že nekje od meseca marca v vsej polnosti, navdušila po prvih intenzivnih sončnih žarkih.

Odlične poletne novosti, za katere verjamem, da bi navdušile tudi tebe. Vsaj ena izmed njih zagotovo.