• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: MAJ




Zmagovalec majskih favoritov je DEŽ.

Malo za šalo in malo za res. 

Koliko dni sonca nam je v mesecu maju bilo dovoljeno občutiti? Premalo, še posebej, če si s soncem veliko bolj povezan kot s sivino dežja.

So pa bili tokratni izdelki toliko bolj zanimivi, posebni in sončni. Puritiy Herbs obrazni serum je zagotovo najljubši izdelek Purity družinice. Olje, ki ga res rada uporabljam. 

Dr. Organic micelna vodica v različici aloe vera, ker tudi naravna micelna vodica lahko deluje in odlično odstrani ličila. 

Zao Makeup naravni odstranjevalec laka za nohte, še en dokaz, da se narava ne da kar tako. Super odstrani lak za nohte, poleg tega pa se njegov expresno hitro prezrači v prostoru.

Te Mana Poživljajoča esenca je izdelek, ki ti ga priporočam brez slabe vesti. Saj veš, če te zamika sijoča koža, uporabi mojo kodo za popust: SUGARLOVE (z veseljem jo delim, ker redko sprejmem kode za popust, če pa jo, v izdelek, linijo resnično verjamem).

Madarina nočna nega za obraz in serum Cellular Repair sta moja top kombinacija za čudno majsko vreme in lepo kožo ob jutranji sivini.  

Lily Lolo Big Lash maskara in Ere Perez Oat milk tekoča podlaga pa moji naj naj makeup spremljevalki tekom meseca. 

Poleg krasnih negovalnih izdelkov sta me v mesecu maju inspirirali močni ženski, ki vesta, da je za svoje sanje in cilje potrebno trdo delati. Hvala @ajdahovnikplesej/ urednica revije Cosmopolitan Slovenija in @kajastrnisa iz Brst psihologije za moč pozitivnih misli, energije in ljubezni do vsega, kar ustvarjata za vse nas. 

Za konec pa še velik hvala tebi moj predragi @vikendsopek, ker tvoja oznaka krasi prelepe home made šopke, ki osrečijo tudi mene, naju. Hvala, ker ima najino ozadje zgodbo s pomenom in vem, da si nastal s prav posebim razlogom. 

Si tudi ti v mesecu maju imela rada kakšen lepotni izdelek, ki si ga uporabila skoraj vsak dan? Instagram profil, ki te motivira, inspirira, zgodbo v kateri se najdeš tudi ti?