• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MICELNI VODICI, KI Z NARAVNIMI SESTAVINAMI ODSTRANITA VSA LIČILA



Nežni, dermatološko testirani, primerni za vse tipe kože



Manuka med/ obogaten z izvlečki aloe vere, provitamina B5


Aloe vera/ veganska, obogatena z izvlečki cveta ognjiča in provitamina B5


Si mnenja, da čisto zares odstranijo vsa ličila?



Sem. Tukaj svojega mnenja ne morem opredeliti drugače. 

Sedaj me že dobro poznaš in veš, da te s svojim mnenjem ne bi zavajala. S tem bi sebi naredila več škode kot koristi. 

Tudi sama sem bila presenečena ob misli naravna micelna vodica, ki odstrani ličila. Ko so najprej bile v mesecu marcu (testiram, uporabljam jih že več mesecev) dodane v spletno trgovino Lepa z naravo in na to še v Tuševe drogerije, poslane med nekaj slovenskih lepotnih blogerk, sem z veliko vnemo čakala na odzive. 

Jo bodo tudi drugi občutili, doživljali kot jo jaz?

Nad mnenji sem na koncu bila pozitivno presenečena. Navdušena, predvsem vesela, ker sta micelni vodici še en dokaz, da sta lahko učinkoviti. 

Manuka med in aloe vera, kateri vonj bi izbrala ti? 

Jaz obožujem nežen vonj aloe vere (veganska različica), priznam, da sem pri manuka medu potrebovala kar nekaj časa, da sem se nanj privadila, saj je bistveno bolj izrazit in intenziven od aloe vere. Dermatološko testirani, primerni za vse tipe kože, obogateni z provitaminom B5, naravnimi izvlečki, so pa na dnu lestvice prisotni tudi parfumi (pri slednjih boš morala sama presoditi, če ti ustrezajo, jih v kozmetiki dobro prenašaš, so ti moteči, ali ne), ki so v naravni kozmetiki dovoljeni. Mene tolaži dejstvo, da so med sestavinami na zadnjem mestu.

Pri doziranju boš potrebovala nekaj časa, da boš ujela ritem količine, ki se izlije skozi odprtinico, včasih se ti bo zgodilo, da je na vatki preveč micelne vodice, tako, da je tukaj potrebna nežna roka. 

Če te zmoti penast občutek naj te le ta ne skrbi, aktivne sestavine so se skupaj med sabo aktivirale in ti omogočajo kvalitetno čiščenje več časa skupaj. Tvoja vatka bo s tem več časa prepojena. 

Odlično odstranita vsa ličila, tudi maskaro. 

Pri naravnih maskarah je učinek odličen. 2x- na ponovitev čiščenja odstrani maskaro v celoti, tudi tiste izredno pigmentirane maskare.

Embalaža ni prevelika in ne bo zasedla polovico tvojega kovčka.

Všeč mi je, priznam, da sem vesela, ker jo lahko uporabljam, ker nam je na voljo. 

Bi te pa rada opozorila, da je micelna vodica čistilec. Ni pomembno kako naravna, eko, bio je, vedno jo je potrebno IZPRATI iz obraza. VEDNO! 

In prosim, micelna vodica ni isto, enako toniku. Tonik je namenjem vlaženju, povrnitvi prijetnega občutka na koži, micelna vodica pa je namenjena čiščenju obraza. Zagotovo si ne želimo, da čistilec, ki nam je pomagal odstraniti ličila kar pustimo na koži. Prosim, naj te ne zavedejo besede, navajanja, ki ti govorijo kako zelo vlažilna je, seveda le to lahko je, lahko pusti prijeten občutek na koži, le te dodatno ne izsuši, vendar je čistilec in pomembno jo je izpirati.

Če si v iskanju naravne različice micelne vodice, ti ju zagotovo priporočam. Za ceno 6,90 eur/ 200 ml pri Lepa z naravo bi ti zagotovo bili všeč, če ti ustrezajo iz sestavinskega vidika. Saj veš, naravni izvlečki ne ustrezajo vsem,  lahko izzovejo rdečico, neprijeten občutek na koži, zato pred uporabo vsakega izdelka PREVERI SESTAVINE, tudi micelnih vodic, ki sem ti jih predstavila.