• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZATE SEM IZBRALA POMLADNI IZBOR NAJ, NAJ MADARINIH IZDELKOV









Zate sem izbrala 5 naj, naj pomladnih Madarinih Ecocert izdelkov, ki si zagotovo zaslužijo svoj pomladni naziv najljubših. 


Zagotovo bi ti, kakšen izmed izdelkov mojega pomladnega izbora bil všeč.

Če Madare še ne, poznaš naj ti zaupam, da je Latvijska naravna blagovna znamka z Ecocert certifikatom in širokim spektrom nege za celo telo. Najbolj izstopa njihova sončna linija in nega obraza. 

SOS maska je odličen pomladni izbor za vse tiste, ki iščete masko, ki neguje, nežno vlaži, mehča povrhnjico kože. Če je tvoja koža žejna, pusta in brez življenja jo preveri.

Stremiš k iskanju preventive za svoj hitri in urbani tempo življenja, ki se kaže tudi na tvoji koži.

Zakaj ne bi preizkusila Madarinega seruma Cellular Repair, ki s svojo lahkotno teksturo kožo oživi, ji vrne sijaj, mehkobo, poleg tega pa jo ščiti pred zunanjimi dejavniki? Moja druga steklenička kaže ljubezen do izdelka, ki mi je eden izmed najljubših pri Madari.

Superseed Energy Radiant olje za nego obraza, je eden tistih izdelkov, ki ga imaš na svoji polički za dni, ko želiš kožo razvajati ...

... poživiti, mehčati kožo, ji povrniti maščobo, občutek zadovoljne kože. Energy Radiant različica te bo prevzela s citrusno noto in dvignila raven tvojega počutja. Odlično za obrazno masažo.

SPF 30, sončna kremica za obraz, ki jo OBOŽUJEM. Nič drugega ji nimam dodati, kot to da jo imam izredno rada kljub temu, da je obarvana in bi si želela letno zalogo tudi neobarvane različice za obraz. Izdelek, ki bi ga res morala preveriti v tvojem najbližjem Mullerju. 

Time Miracle Total Renewal nočna krema ima tako lahkotno teksturo, ki v sebi skriva veliko več. 

Jaz je po teksturi takoj ne bi opredelila kot nočno nego. Expresno vpojna, lahkotna, vlažilna. Koži v daljšem časovnem obdobju pomaga preventivo preprečevati (gubice, drobne linije), spodbuja k dvigu kolagena, sijoče, zdrave in vitalne kože. 

Pomlad kliče lahkotne teksture, obvezno zaščito pred sončnimi žarki UVA/ UVB, kvalitetne maske, ki koži vračajo sijaj, mehkobo in udobje. Predvsem pa ti sporoča, da uporabljaj tiste izdelke, znamke, ki jih imaš rada ti, so ti všeč in odgovarjajo tvoji koži. 

Mi tudi ti zaupaš svoj naj, naj pomladni izdelek, lepotni pripomoček, svojo zaščito SPF ...