• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TE MANA, DOBRODOŠLA NA SUGARLOVE BLOGU















V poplavi vseh kozmetičnih izdelkov je resnično zelo težko izluščiti tiste kakovostne, ki v kategoriji naravno in ekološko naši koži doprineseta pozitivne učinke. Predstavljam ti Te Mano.

Na glas govorim o tem, da ni vsaka naravna kozmetika dobra kozmetika.

Veliko zavajanja, napačnih informacij nas obdaja v kozmetičnem svetu ... je pa veliko lažje zaupati znamkam, ki svoje delo želijo podkovati z raziskavami, trdnimi in preverjenimi učinki na našo kožo in telo.

Te Mana zagotovo izstopa v poplavi vseh tistih izdelkov, ki sem jih kadarkoli kupila in testirala.

Je drugačna, ker je njena zasnova unikatna in na trgu naravne kozmetike na način sestavinske zasnove edina. S svojim lastnim patentom dosega sam vrh tudi v svetovnem merilu. Navdušila je tako Evropejce, Američne in zahtevne Azijce, ki so znamko v COSMOPROFF Asia Hong Kong uvrstili med COSMOPROFF trende, ki izstopajo.

V mesecu marcu, sem prvič, dobila priložnost preizkusiti celotno Te Manino linijo (naravno kozmetiko z visokim deležem ekoloških sestavin, za zdaj še brez certifikata). Če sem bila vesela? Zelo. Najprej vesela, takoj zatem ponosna. Sproščeno testiranje, brez zahtev in brez pritiska je prispevalo k mojemu čisto osebnemu navdušenju. 

Še izredno mlada negovalna linija, ki na samem trgu vztrajno prodira med velikane in s svojo unikatnostjo ruši zidove zahtevnih uporabnikov, ji je uspelo svoj glas, status pripeljati do ravni, da se o njej govori in piše.

Tudi vse moje predane besede, misli, informacije so bile del moje osebne želje, osebnega navdušenja, interesa. Morebiti bi se vsaka zgodba morala začeti najprej brez plačila, da jo lahko spoznamo brez pritiska, brez klika v glavi, da moramo paziti na besede, šele na to lahko razvijamo odnose do izdelkov in posameznikov, ki stojijo za njo. 

Že pred samim testiranjem sem takoj preverila zgodbo Te Mane. Bila sem zmedena, ker sem ves čas raziskovanja občutila, da je plat zgodbe tudi naša, slovenska in res je tako.

Ustanoviteljica naravne kozmetike Te Mana, Andrea prihaja iz Slovenije, njena Te Mana pa je luč sveta ugledala na Novi Zelandiji, ki je navdih za linijo, kjer živi in ustvarja.

Da bi Te Mano razumeli, bi vam rada predala nekaj osnovnih informacij. Novozelandska naravna kozmetika, ki deluje po principu tradicionalnih Maorskih običajev, ki spoštuje darove Matere Zemlje. Večina sestavin je ročno obrana v odmaknjenih področjih pragozdov Nove Zelandije in neoporečnih predelih, kjer raste bujno rastlinstvo.

Sveža, naravna, drugačna, zanimiva.

Njihova zgodba je močno vpeta med tradicionalne Maorske običaje. Skrbno ravnanje z darovi narave je osnova zgodbe, ki se prepleta z iskrenim odnosom do ravnanja s sestavinami, ki Te Mano predstavljajo. Moč in hranilne lastnosti rastlin so vpete v odtis Mauri- ja, ki predstavlja Vitalno energijo.

Je ponosna lastnica lastnega patenta po imenu BioRestore4Plus (avtohtone rdeče in zelene alge, bogate z naravnimi polisaharidi in peptidi, izvlečki iz merino volne, predstavlja koži najbolj pristen protein in novozelandska črna praprot, ki zadržuje vlago, nudi čvrstost kože preprečuje prezgodnje staranje). 

Poleg patenta, ki se nahaja v izdelkih Te Mana linijo odlikujejo tudi izredno zanimive in pomembne sestavine: 

Proteini novozelandske merino volne (skoraj identične tistim, ki so prisotni v koži).

Mamaku - novozelandska črna praprot (pospešujejo obnovo kože, pospešujejo njeno čvrstost in zadržujejo vlago, pomagajo preprečevati prezgodnje staranje kože).

Zealong - Novozelanski premium zeleni čaj (bogat z antioksidanti, esencialnimi vitamini in minerali, kot so kalcij, mangan, baker, selen in kalij ter tudi vitamin A, B, C, E in K. Pomaga izboljšati polt kože, elastičnost in njeno splošno zdravje).

Enzogenol® - izvleček lubja novozelandskega bora deluje kot skupek močne mešanice naravnega oksidanta in protivnetnih sestavin, poznanih kot bioflavonoidi.

Izdelki, ki ti jih ponuja Te Mana, so primerni za vse tipe kože. Med sabo jih lahko kombinirate glede na potrebe svoje kože. Si brez težav ustvarite iz njih dnevno in nočno nego, jih brez težav vnašate med preostale kozmetične izdelke, ki jih uporabljate. 

Izbiraš lahko med sedmimi različnimi izdelki: 

Detox čistilni gel / učinkovit, nežen, prijeten za uporabo, primeren za vse tipe kože.

Aktivator sijaja/ vlaženje, sijaj, osvežitev.

Aktivno poživljajoča esensa/ sijaj, vlaženje, napetost, mehkoba, gladkost.

Dolgotrajna vlažilna nega/ takojšno vlaženje, hidratacija, mehkoba, sijaj, čvrstost, prijeten občutek na koži tekom celega dneva. 

Pro - kolagen kompleks /napetost, čvrstost, obnavljanje, preprečevanje prvih znakov staranja.

Vitamin C- 4 oljni eliksir/ spodbuja samoregeneracijo kože in sijaj. 

Polishing Balm in Overnight Rehab Mask (Te Mana sveži novosti).

Kje lahko preizkusim Te Mana izdelke?

V Sloveniji lahko Te Manine izdelke preizkusiš v lepotilnem salonu Šminkarnica (Osrednja Slovenija), zasledila pa sem jih tudi pri pri Apolonija Makeup (Celjska regija), kjer znanje o negi kože predaja vrhunska poznavalka kozmetične industrije ga. Natalija Šumiga. 

Kje lahko nakupujem Te Mano?

Če bi te kadarkoli zamikali, sveže, ročno izdelane lahko naročiš preko uradne strani, kjer te za našo čudovito Slovenijo vedno pričakuje brezplačna poštnina, pri tebi bodo v roku 1 tedna, poleg tega pa lahko izkoristiš tudi občasne kode za popust. Obvezno pretvori njihovo valuto v naš denar. 

V mesecu juniju bomo na blogu odkrivale posamezne izdelke, primere kako jh kombinirati na potrebe vaše kože. Spoznavale njihove lastnosti, sestavine, moje iskreno mnenje. Če pa te karkoli zanima, me lahko vedno kontaktiraš, pocukaš za rokav. Z veseljem pomagam. 


























*odkrivanje znamke Temana je omogočila Te Mana Skincare