• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

UNIKATNA BB KREMICA NA ČISTO PREPROST NAČIN




Čisto tvoja, unikatna, vlažilna BB kremica. 


Najljubši in najboljši sistem s pomočjo katerega lahko ustvariš točno takšno bb kremico, ki si jo želiš. 

V čem je trik? Ga ni. :)

Nič posebnega ni sestaviti svoje BB kreme, ki bo primerna za tvoj tip kože.

Mix & Mix, samo to je trikec, ki te bo resnično sprostil, zabaval, ob tem pa boš morebiti porabila še vse tiste izdelke, ki že dolgo čakajo, da jih končno porabiš. 

Kako ustvariš popolno BB kremico?

Najprej si preko spleta nabavi refilno škatlico za BB kremico. Ogromno jih najdeš na E- bayu, Amazonu ... išči pod ključnimi besedami Empty Diy Air Coushion Box. Prazne, refilne žal v drogerijah nisem zasledila, niti ne air zračnih gobic kot polnilo. Pozorna bodi le, da komplet vsebuje vse, ne samo škatlice, temveč tudi zračno notranjo blazinico, ki jo boš lahko prepojila z vsebino in gobico za nanašanje (gobico lahko odlično nadomesti čopič oz. pripomoček, ki ti je najljubši za nanos BB podlage). Gobice za nanašanje boš našla v vsaki drogeriji. Brez težav pa lahko uporabiš kakšno staro BB coushion embalažo, če jo morebiti imaš (svetujem le novo air gobico).

Ko bo prispela k tebi domov, ti najprej svetujem, da jo pred uporabo razkužiš (njena pot je bila dolga, neštetokrat rokovana ...).

Ko boš imela čisto embalažo, dobro premisli, kakšno BB kremo si želiš. Bo matirajoča, vlažilna, s sijočim, mat učinkom. Ko boš vedela kaj si želiš, poišči nabor svojih najljubših izdelkov. 

Moja trenutna BB krema je na osnovi Ere Perez tekoče podlage v odtenku Honey, ki sem je v embalažo iztisnila, kar veliko, dodala sem jima nekaj kapljic obarvane Madarine sončne kreme SPF 30, vlažilne nege TE MANA / Dolgotrajna vlažilna nega in nekaj več Bio2You dnevno- nočne negovalne kreme s hialuronsko kislino, ki poživi in navlaži utrujeno, suho in pusto kožo. Je lahkotna, lažje prekrivna formula, ki sem ji za dodatek sijaja več, dodala Aktivno poživljajočo esenco TE MANA naravna kozmetika (odlično vlaži in koži nudi ugodje, sijaj, pomaga preprečevati nevšečnosti prostih radikalov in se izredno hitro vpija), dodala sem tudi nekaj kapljic TE MANA Pro- kolagen kompleksa, ki s svojo kremno- gelno teksturo koži nudi napet in čvrst občutek na koži, poleg tega pa jo odlično vlaži).

Ko vse sestavine skupaj iztisnem v lonček začnem z mešanjem (lesena žlička), mešam tako dolgo, da so vse sestavine med sabo združene, da se odtenka obarvane sončne kreme in tekoče podlage dobro ujameta. 

Če odtenek ni primeren za ten moje kože, kremni teksturi dodam nekaj kapljic posvetlitvenih kapljic Alverde (ten prilagodim do mere, da se lepo ujema z vratom). Nato pa v vsebino dodam gobico, ki jo tako dolgo z leseno žličko, lahko tudi z razkuženo pinceto pritiskam v vsebino, da se v celoti prepoji. 

Vsebine imej toliko, da boš gobico res dobro prepojila na zgornjem in spodnjem delu.

Svojo BB kremo lahko sestaviš vedno drugače, z izdelki, ki ti ustrezajo. Sama jo najraje delam tako, da ji dodajam vlago, sijaj (če je sijaja preveč ji dodam nekaj prosojnega pudra v prahu). Ker je aplikacija preprosta, jo boš lahko čez dan večkrat ponovila, le s sabo jo imej v svoji torbici :). Pozorna bodi na sestavine, da ti ustrezajo. Če se bojiš, da ti več različnih znamk skupaj ne bo ugajalo se raje drži linije, ki ti je všeč in ti je tvoji koži poznana. 

Redna higiena je izredno pomembna. 

Ob tem vedno skrbi za higieno svojih čopičev, gobic za nanos. Ko bo tvoja air gobica postala že čisto izpraznjena, oz. suha, jo operi, razkuži in ponovno jo boš lahko uporabila. Higiena je izredno pomembna! Večrat preveri tudi zgornji in spodnji del gobice, saj nikoli ne veš, če bo ravno tvoja gobica odlično gojišče za morebitno plesen. 

p. s: prijetno ustvarjanje ti želim. Naj bo mix & mix zabaven in ustvarjalen.