• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ISLANDIJA, DEŽELA, KI BI TE ZAGOTOVO NAVDUŠILA


                                     Purity Herbs/ 100 % naravni, nežni in nikoli testirani na živalih. 



Pokukaj med Purity Herbs izdelke, ki jih uporabljam že skoraj leto dni. 

Islandija ... velikokrat me ponese v svet, ki mi je tako neznan. 

Si vedela, da so na Islandiji v času poletja lahko najtoplejši dnevi, topli tudi 20 ali celo 25 stopinj. Da je njihova tradicionalna jed Skyr, islandski jogurt z nizko vsebnostjo maščob, ki je priljubljen tudi pri nas, da nimajo železnice in ne prestavljajo ur poletno/ zimski čas ... Ko prebiraš, kako drugačni so od nas, na neki način želiš biti del mirne zgodbe, ki jo predajajo, kljub temu, da sodijo med najdražje evropske države. 

Predajajo pa tudi odlično kozmetiko. 

S pridihom neokrnjene narave, ki je mnogim nedostopna. Prvi Purity Herbs izdelki, ki sem jih testirala so bili piling za obraz, tonik in kremica za predel okoli oči. Nimam besed, ki bi se fokusirali na minus, ker ga odkrito nikoli nisem iskala. Mogoče me je pred vsem najbolj navdušila zgodba, ljubezen, do tega, kar so, šele na to sem se osredotočila na sestavine in sinhronizijo med njimi.

Čistilni gel je moj najljubši izdelek. 

Predvsem, ker je na moji koži izredno učinkovit. Jojobina semena kot del pilinga, nemška kamilica, sivka in modri glavinec. Squalane, 100 % naravno in še lahko naštevam in naštevam. Obožujem ga od prvega dne in vse do danes, ker braniti se čiste, mehke in sijoče kože bi bil kar greh :).

Ekološke in divje rastoče rastline, naravna esencialna olja.

Čistilno mleko. Izdelek meseca aprila, ki sem ga izmed vseh Purity Herbs izdelkov izpostavila na svojih družbenih omrežjih in kot del mesečnih favoritov. Povprašala sem vas ali imate radi čistilna mleka? Vaši odgovori so bili deljeni med, DA in NE. Jaz priznam, da jih imam najraje kot nadomestilo peni za britje, ker so nežni, britvica nežno polzi, na koncu pa kožo zelo dobro vlažijo. Za obraz ti svetujem, da naneseš večjo količino mleka, da ob odstranjevanju ličil občutiš mleko in ne čistilne vatke. Tako je čiščenje nežno, učinkovito.

Čistilno mleko vedno izperem in nadaljujem nego s čistilnim gelom. 

Tonik za obraz je nepogrešljiv dodatek za vzpostavitev boljšega Ph-ja na koži. Ko obraz dobro očistim nečistoč, ličil, nadaljujem nego s toniki, ki povrnejo koži nekaj vlage, pomagajo vzpostaviti porušen ph-a kože. Purity Herbs ima bogato mešanico 100 % naravnih sestavin, poseben pa je zato, ker je koža po uporabi mehka in zelo prijetna na otip.


Ročno obrana divja islandska zelišča, brez kemikalij, sintetičnih barvil, dišav, ki nikoli niso testirana na živalih s ponosom predajam dalje med vas. Zgodbe, ki jih začutimo, so prave zgodbe. Če so te zamikali, preveri spletno trgovinico in vso njihovo ponudbo. 










*zapis je nastal, brez, da bi ga Purity Herbs Slovenija pričakoval :).