• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: APRIL





Čisto moja in unikatna BB kremica je zmagovalka meseca aprila.


DIY BB kremica si zagotovo zasluži vse pohvale. Kako in s katerimi izdelki ustvarim svojo, preveri tukaj.

100% Pure obliži za predel okoli oči so zagotovo must have izdelki, ki ti jih 100% priporočam. Unikatni, zanimivi, izredno učinkoviti, vlažilni ... skoraj boljši od moje DIY BB kremice :).

Lily Lolo Big Lashes maskara, je po več mesecih uporabe zamenjala 100% Pure maskaro v odtenku črni čaj. Je ena izmed tistih, ki me je res pozitivno presenetila. Mogoče ne takoj v prvo, vendar pa je z vsakim dnem boljša in boljša. Izredno dolge, lepo ločene in z volumnom obdarjene so moje trepalnice. Želela bi si le drugačno obliko ščetke, saj s to težko pridem do notranjega kotička očesa. 

Madres, naravni deodorant z vonjem ylang ylang s svojo nežno formulo nežno neguje kožo pod pazduhami, je ne draži in ima prijeten naraven vonj. Embalaža si zasluži pohvale saj je v celoti reciklirana, razgradljiva in ne obremenjuje okolja. Največjo pohvalo pa si zasluži, saj je čisto slovenski proizvod.

TEMANA naravna kozmetika z visokim deležem ekoloških sestavin me je popolnoma navdušila s svojo esenco, ki nežno vlaži, neguje, zagotovi občutek prijetne kože, mehkobe in sijaja. Odlična kot samostojen produkt in kot del ostalih negovalnih izdelkov. Obvezno preveri.

Madara Eco Cosmetics še vedno kraljuje s svojo Time Miralce linijo, ki jo posvečajo brezovi vodi, beauty elixirju, ki se mu ni moč upreti. Cellular Repair serum, eden mojih najljubših in lahkoten, hitro vpojen fluid za zapolnitev drobnih gubic in kot nadomestilo vlage, sta aprilska must have favorita pri Madari. Toplo priporočam. 


Pa tvoj naj, naj aprilski izdelek?