• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNA TRENDI EKO IN NARAVNA LIČILA





Pomladna ličila kličejo pridih sijočih in nežno zagorelih obarvanih ličk. 


Moja nova Big Lash maskara za trepalnice sodi iz družinice Lily Lolo, priznam, da sem njihovo novost velikokrat zasledila kot razprodano, kar je bilo opozorilo, da jo res moram preizkusiti. V prvo se nisva ujeli takoj, čez čas pa me je popolnoma navdušila. Naredi mi ogromen, poudarek na ogromen volumen, opazim podaljšane trepalnice, ki jih lepo loči. Krtačka je moja ovira, je velika in z njo težje dosežem notranji kotiček trepalnic. To pa je tudi moj edini minus. 

Obrvi so s hladnim, sivim podtonom obarvane s pomočjo Terra Naturi barvice v odtenku 03, ki je odličen za moj ten obrvi, le krtačka, ki je del svinčnika, bi lahko bila veliko boljša. Poleg svinčnika uporabljam še kremni osvetljevalec, ki žal ni ravno najboljši osvetljevalec, ki sem ga preizkusila, vseeno nudi nežen sijaj, enostaven nanos, potovalno priročen.

Ere Perezen Oat milk tekoča podlaga je pozitivno presenečenje pomladi. Odlična prekrivnost, obstojnost sta dejavnika, ki sta me navdušila. Odtenek ni ravno idealen, se ga pa lahko odlično posvetli, prilagodi tenu, ki ga želim. 

Iz družinice Zao Makeup Slovenija uporabljam dve pomladno / poletni novosti Shine up duo 311 Pink & Gold (nežno rožnat odtenek za diskretno osvetljevanje in zlat metalik sijaj za močnejši make up) ter bronzer 347 Natural glow poskrbita za bleščeča sijoča zagorela lička. Svilnata, mehka tekstura, vrhunska pigmentacija, preprost nanos in zabrisovanje (zaradi mehke in kremne teksture jih lahko odlično naneseš kar s prsti), odlična obstojnost tekom dneva, uporaba na več različnih načinov, na voljo tudi v super refilni embalaži po dostopni ceni. 
Obvezno preveri moj zapis o Zao Makeup Slovenija novostih, ki jih ne smeš spregledati, tam si preberi več o odličnem mat lip inku 443 Strawberry/ kombinacija mat rdeče z rožnatim podtonom in rdečilu za lička 25 Golden Coral/ marelično- koralna s toplim, sijočim podtonom.

Katero znamko ličil to pomlad nosiš ti?