• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

V MESECU FEBRUARJU SI ŽELIM ...


....


Da bi se po virozi čim prej vrnila v počutje, ki sem ga imela pred tem. 

Svojemu Fikusu, ki je unikaten zaradi kombinacije belo - zelenih listov želim, da v mesecu februarju požene še kakšen nov list.

Predstavitev linije Madara Smart Antioxidant in čisto sveža kolekcije s strani Natura Siberica, na mojem blogu. 

V svojih delovnih prostorih sem še vedno brez svetilk na stropu. Nisem še našla tistih pravih, ki bi me navdušile. 

Bi mogoče obiskala razprodaje? Edina stvar, ki jo potrebujem, so nove kavbojke. Za vse ostalo si le domišljam, da potrebujem. 

Valentinovo? Jaz svoje darilo že imam, sploh ni materialne narave, je čudovita vizitka s čustvi iz Hiška Drobnarij. Krasna ideja, ki jo preveri tukaj.  

Generalno čiščenje stanovanja po metodi Marie Kondo. Vse lepo in prav, pa ne vem, ali sem pripravljena odvreči vso navlako, ki ne najde svojega primernega mesta.

Instagram. Rada bi mu namenila nekaj časa več. Vsaj kakšen story več kot običajno. Trenutno sem ves svoj fokus posvetila FB profilu, kjer je doseg, interakcija z bralci čudovita.

100 x kamenček. Metoda, ki se je za aktiven življenjski slog poslužuje moja sodelavka in se mi zdi fantastična motivacija. Vsak dan iz svoje rekreacije (hoja v hrib, ki je naporna, govorimo o konkretni hoji) domov prinese en kamenček. Rada bi jih zbrala 100, do danes ji je uspelo domov prinesti 30 kamenčkov. Tudi jaz si kmalu želim imeti doma 100 kamenčkov :). 

Dopust, zimske počitnice. Če bom ponovno ves fokus posvetila samo delu, imam občutek, da bom kmalu ostala brez pravega zagona in motivacije. V tem mesecu sem prvič po dolgem času zavrnila nekaj dela, ki je povezan z mojim sp-jem. 

Kaj bi pa ti rada uresničila, naredila v mesecu februarju, ki bo s svojimi 28- mi dnevi še kako hitro minil?