• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI PRVA/ FLORA SIBERICA












Flora, nestrpno sem te pričakovala. 

Resnično nestrpno. Lahko bi že rekla, da se je tisto večmesečno čakanje izplačalo. Prispela je, zagotovo ena izmed najlepših, če se že dotaknemo vizualne podobe, linija, s svojo zgodbo, ki ima globlji pomen, kot se sprva zdi. 

Glavna značilnost posameznega izdelka v liniji je, da je zasnovan z eno izmed sibirskih rastlin, ki iz vidika nege, zagotavlja učinkovitost le te. 

Flora Siberica je nastala iz pod rok nemškega znanstvenika Johann Georg Gmelina, ki je v obdobju 1747- 1769 opisal v 4 zvezkih več kot 1178 zelišč, od tega jih je bilo 500 do takrat nepoznanih. Zbirko zapisov je poimenoval Flora Siberica, ki je bila navdih tudi za Natura Siberico. Počastili so jo z izborom rastlin, ki so jih vsebovali zapisi in liniji dodali posebno noto vrednote. 

Flora Siberica je ponosna lastnica certifikata Cosmos Natural Standard. Pri nas bo na voljo 6 različnih izdelkov za nego telesa. 

Na voljo so vam trije novi geli za prhanje/ VLAŽILNI (nota kuril čaja), ENERGIJSKI (nota mete), AROMATIČEN (nota malin), ki nežno negujejo, imajo izredno prijeten vonj. Moj najljubši je aromatičen gel za prhanje, saj je redkost, da imam doma gel z vonjem malin. 

Svoje telo lahko poživite z novim pilingom za telo z glavno noto Sibirska jerebika. Bogat, kremen, učinkovit, ki v stiku z vodo postane gladek, aromatičen. Trenutno najljubši izdelke iz linije Flora. Če ste ljubitelji masel za telo, vas bo s svojo hitro vpojno formulo navdušilo bogato nočno maslo za telo iz sibirskega vonja, če pa maslo za telo ni izbor, ki ga rada preizkusiš potem te bo lahkoten kremni losjon za telo iz Altajskega rakitovca, navdušil s svojo žametno teksturo.

Zakaj moraš Flora Siberico preizkusiti tudi ti?

Čudovita embalaža, ki bo polepšala vsak tvoj kotiček, poleg tega pa je še čisto Instagram "stajliš" :).

Krasne sestavine.

Ecocert certifikat.

Brez SLS, parabenov in silikonov.

Unikatni, edinstveni vonji.

Cenovno dostopna.

Kje vse lahko linijo Flora Siberica nakupuješ? Pričakuje te, vsa lepa in rožnata v Tuševih drogerijah, pri Lepa z naravo in prav kmalu tudi v poslovalnicah DM.