• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRVE GUBICE? BREZ SKRBI










Z gubami nimam težav. Narobe. Težav nimam s samim procesom staranja.

Nikoli se zares nisem ukvarjala s tem kdaj, kako, kje se bodo moje prve gube začele prikazovati.

Če sem čisto odkrita sploh ne vem kdaj sem jih zares, zaznala. Bitke proti časovnemu stroju po imenu čas ne bijem, se pa trudim, da pridno skrbim in negujem svojo kožo. Kako vem, da sem uspešna, ker novih gubic nisem zaznala. Priznam ti tudi iskreno, da sama že zelo težko ločim, kateri izdelek mi dejansko omogoča lepo kožo, ker jih preizkusim veliko. Vem pa, da so izdelki, ki dobijo častno mesto v kopalnici izstopali. 

Če si v skupini tistih, ki se gubic bojijo in si želiš, da se še dolgo ne bi zgodile, si izberi nego, ki bo v prvi vrsti vlažilna, šele na to pomisli na spekter drugih anti - age lastnosti, ki bodo proces staranja upočasnile. Saj veš, navlažena koža, je sijoča, prožna, prijetna na otip. 

Danes ti predstavljam Madarino Eco certificirano linijo Smart Antioksidants. Linija, ki jo lahko uporabljaš že po 25 letu starost (obdobje, ko začne upadati kolagen). V liniji ti je na voljo SMART maska za obraz, ki nase veže nečistoče, kljub vsemu pa kože po uporabi ne izsuši. Je prvi najboljši prodajni izdelek na uradni Madarini strani. Osebno mi je všeč tudi za to, ker pusti na koži izredno prijeten vlažilen občutek. Ima svoje častno mesto v kopalnici od leta 2018. 

Dnevna krema (suh tip kože), fluid (normalen, mešan tip) s svojo hitro vpojno in vlažilno formulo zagotovita dozo vlage in kožo ščitita pred zunanjimi vplivi. Koža je po uporabi bolj mehka, navlažena, prijetna na otip (novo na testu).

V liniji pa se skriva tudi Madarin drugi najbolj prodajni izdelek in sicer krema za predel okrog oči, ki se lahko pohvali z veliko pozitivnimi mnenji. Izredno vlažilna kremica, ki zapolni drobne gubice in preprečuje nastanek novih. Le to je tudi moj najljubši izdelek v liniji. Je moja druga embalaža, ki mi je izredno všeč tudi za to, ker ne draži oči. Ima svoje častno mesto v kopalnici od leta 2018.

Madarino linijo Smart Antioxidants najdeš v Mullerjevih poslovalnicah, kjer boš vse do 17. 2. 2019 ob nakupu izdelka iz linije SA prejela Madarin balzam za ustnice kot darilo in v lepotnem oddelku Name, kjer ravno potekajo odlični popusti. 












*odkrivanje linije Smart Antioxidants je omogočila Madara Eco Cosmetics Slovenija.