• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JANUAR





Najljubših 6 za čisto 10.


Mehki, nelepljivi, vlažilni poljubčki ... itak, s pomočjo Hurraw! balzamom Earl grey balzamom za ustnice. Ko jih kupuješ, se res težko odločiš za njegovo kombinacijo. Moj naslednji bo v sadni različici :). 

100 % Pure Long Last Concealer mi sprva sploh ni bil pretirano všeč, potem pa sem nanos s prsti opustila, posegla po čopiču in odkrila nov svet. S pomočjo čopiča je iz embalaže pridobljenega bistveno več pigmenta, posledično pa tudi več prekrivnosti. Trenutno je moj najljubši. 

100 % Pure Multi- vitamin antioksidant krema, ki jo še posebej priporočam suhi, zelo suhi, koži nad 30+. Izredno bogata, vlažilna te bo razveselila z vsebnostjo vitamina C, A, Ealfa lipoično kislino, koencim q10, olje dvoletnega svetlina, resveratrol, šipkovo olje in druge čudovite sestavine. Koža bo mehka, navlažena, naslednje jutro pa bolj sveža in spočita. Najboljša krema, ki sem jo preizkusila v zadnjih 5- ih letih. 

Madara SOS vlažilni serum za obraz, je moj najljubši vlažilni serum jesen / zima 2018 /19. Ljubezen na prvi nanos, dotik. Brez Age Recovery pa bi bil dan pust in brez sijaja. Ekološko olje, ki ga delim s svojo mamo in jo vsaj 1x na teden pocrkljam z masažo obraza.

Za konec pa še izdelek, ki me je popolnoma navdušil v vseh pogledih. SkinFairytale CalmDown, ki je najbolj pomirjajoča kremica v času prehlada, ki ti bo pomagala lajšati noči, ko tvoje počutje ni najboljše. Odlična v vseh pogledih. 

Vem, da te zanima mesečni zmagovalec. :) Resnično je bilo težko izbrati samo enega. Nihče izmed njih si ne zasluži ocene pod 9, vendar bo tokratni zmagovalec slovenskega porekla: SkinFairytale CalmDown mazilo.