• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KOŽA, KI SE NE POČUTI DOBRO TI SPOROČA STANJE, KI SE DOGAJA V TVOJEM ČREVESJU


100 % Pure

 Madara Eco Cosmetics

 Mia Hoyto Cosmetics

 Natura Siberica


Pazi na svoje črevesje. Skrb zanj ni in ne sme biti modna muha, trend. 

Moja koža izbruhov aken, mozoljev že dolgo več nima. Občasno v obdobju PMS-ja na plano "pokuka" mozoljček ali dva, načeloma pa večjih težav s tem nimam več. 

Še pred leti bi vam svetovala, če bi me povprašali za nasvet, kaj narediti, svetovala, da najprej zamenjajte svojo nego. Verjetno bi vas napotila k branju sestavin, vas opozorila na silikone in preostale dodatke, ki lahko mašijo vaše pore in povzročajo mozolje. Danes vas ne bi takoj napotila k menjavi vaše nege, najprej bi vas napotila k lastnemu premisleku o tem, kaj in kako skrbite zase, oz. vas bi napotila v Orco k Diani, Certificirani svetovalki tradicionalne kitajske medicine, saj bi ti znala svetovati točno to, kar v danem trenutku potrebuješ.   

Nega aknaste, nečiste kože

 1. Si kdaj pomislila, da ni težava v tvoji negi, temveč je težava v tvojem notranjem ravnovesju. Si mogoče pomislila, da svoje telo hraniš s preveč predelanega sladkorja, ki se skriva v sladkih pregrehah, kot je pekovsko pecivo, piškoti, čokolade, prigrizki, gazirane pijače ... Le ti vsebujejo ogromno sladkorja, slabih maščob, sladkor pa je odlično hranilo za vse tiste bakterije, ki jih v sebi ne želimo hraniti in razmnoževati. Odpovej se sladkim pregreham, pusti telesu, da se prečisti in čez čas ne samo, da bo tvoja koža postajala vedno lepša, tudi tvoje počutje bo popolnoma drugačno. 

2. Si kdaj razmišljala, da je težava v uživanju mlečnih izdelkov. Ne samo mleka kot osnovo, temveč tudi vseh preostalih živil, ki jih mleko kot produkt tvori (namazi, siri, jogurti ...), ki ti zaradi mlečnih hormonov ne ustrezajo. Mleko je živilo, ki v osnovi ni napitek, ki je prvotno namenjen ljudem, smo si ga samo prisvojili, namenjen je teličku, vsebnost hormonov pa iz majhnega ustvari veliko. Raje posezi po izdelkih na rastlinski bazi, izogibaj se vsem vrstam mleka (kozje, kravje, ovčje, brez laktoze ...) in pusti telesu, da se počasi privadi na nove okuse. Alternativ je ogromno, najdeš pa jih povsod. 

3. Obvezno dodaj probiotike, le ti bodo tvoje črevesje okrepili z dobrimi bakterijami, ki bodo krepile tvoje telo znotraj, te bodo ščitile pred slabimi bakterijami, ti pa boš le to opazila po svojem počutju, zdravju in na dolgi rok tudi preko lepe kože. Kakšen probiotik izbrati, preveri tukaj. Diana V. pa ti priporoča probiotike Saccharomyces Boulardii Viridian N in Clear Skin kompleks Viridian N. 

4. Zdrava prehrana. Zdrava prehrana naj ne bo tvoj "bav", "bav" naj bo zdrav dodatek, ki ti bo pomagal, da se bo tvoje telo počutilo bolje. 

5. Nega. Izogibaj se izdelkom, ki so sestavinsko za tvojo kožo v stanju, ki se nahaja morebiti slab izbor. Parafinska olja, silikoni, le ti mašijo pore in povzročajo mozoljčke. Nega naj bo nežna, nikar pa ne pozabi na kakovostna, hladno stiskana olja, ki bodo kožo pomirila in negovala. Izbor petih odličnih znamk, ki ustrezajo moji koži, preveri pri fotografiji zgoraj. Vsaka fotografija predstavlja znamko in moje trenutne najljubše izdelke.

Na začetku je tovrstno čiščenje za telo naporno, tudi za tvoje počutje ni prijetno, vendar obljubim, da se v roku 14 dni stvari pomirijo, ti pa se boš privadila na nov slog življenja. Je le stvar navade, rutine, od tebe je odvisno le, kdaj in kako boš začela. 

Hvala, draga najboljša Orkica Diana Vlahinič, TCM, Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine za vse nasvete, znanje, ki ga črpam in dobim od tebe. Si zakladnica znanja, ki v svetu lepote, lepotnih blogov manjka in hvala, ker se lahko učim od najboljše. Vsi tvoji nasveti, ki nam jih predajaš, so vredni več, kot si lahko predstavljaš. Iz srca se ti zahvaljujem, ker jih deliš z nami.  
















*objava ni sponzorirana