• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČIŠČENJE OBRAZA V MRZLIH ZIMSKIH DNEH



100% priporočam.


Preprosta formula, ki odlično topi ličila.


Maslena tekstura, ki se spremeni v mlečno emulzijo.


Odlične sestavine, prijeten občutek na koži.


AHA peel maska, ki me je navdušila.


LANABe mehkoba na kvadrat.


Zate sem pripravila izbor svojih najljubših čistilnih izdelkov za nego obraza.

Časi, ko sem svoj obraz umila samo z vodo, so pretekli. Časi, ko sem svoja ličila odstranjevala s trdim milom, ki do moje kože ni bilo prijazno, so pretekli. Zelo redko čistim svoj obraz samo z enim izdelkom, ker imam ob tem vedno občutek, da ni bilo dovolj učinkovito in zanesljivo. Izbiram izdelke, ki so sestavinsko nežni, rada imam, da v zimskem času temeljijo na oljih, kremni, masleni teksturi, medtem ko imam poleti rada čistilne pene in gele za obraz. 

Čiščenje

1. CAUDALIE čistilno olje za odstranjevanje ličil: nežna formula/ v stiku z vodo se spremeni v mlečno emulzijo/ hitro odstranjevanje ličil/ efektivno/ ne draži kože /nežen vonj: Muller, Vivaderm- 17 eur.

2. NATURA SIBERICA čistilno maslo za odstranjevanje ličil: čistilna formula/ nežna, mehka, maslena tekstura/ v stiku z vodo se spremeni v mlečno emulzijo/ zelo dobro odstranjuje ličila/ ne izsuši kože/ za uporabo ne potrebuješ krpic, vatic: Tuševe drogerije, Lepa z naravo- 14 eur.

3. 100% PURE čistilno maslo: preprosta sestavinska zasnova /bogata, mehka tekstura/ odličen topilec ličil/ v stiku z vodo se ne spremeni v mlečno emulzijo/ za odstranitev potrebuješ bombažno krpico, vatk / na koži pusti bogato zaščitno lipidno plast/odlično za tiste, ki iščete zaščitno lipidno plast na koži/ nežen vonj po pomarančah: Orca cruelty free trgovina, spletna trgovina: 35 eur. 

Negovalni piling

4. OSKIA micro exfoliating balm: maslena tekstura z izrazitimi delci/ v stiku z vodo, je uporaba prijetna /izredno učinkovit negovalni piling /odlično odstrani suhe delce, luske /kožo poživi /višji cenovni rang/ Naturisimo- okoli 50 eur.

5. MADARA PEEL brightening AHA peel of mask: nežna, precej tekoča tekstura/ brez grobih delcev/ efektiva/ odlično mehča suhe luske/ uporaba le na zdravi koži/ svež končni videz/ uporaba samostojno ali kot dodatek drugim čistilnim izdelkom/ izrazit vonj/ Muller- okoli 23 eur.

Pralne eko blazinice in brisačke za čiščenje obraza

Nežne, 100% bombažne ekološke bombažne blazinice, brisačke, namenjene trajni uporabi so fantastična alternativa navadnim vatkam, saj so eko blazinice pralne in jih lahko uporabljaš nešteto let. Izredno nežne, mehke in prijetne za uporabo, najdeš pri čudoviti slovenski znamki LANABe.



Čiščenje obraza naj postane tvoj novi lepotni ritual, zaradi katerega bo tvoja koža na novo zadihala.