• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZA NOVO LETO SI ŽELIM....




Kaj si sploh želim? O čem sanjam, premišljujem?


Sanje, cilji, zaobljube. 

Mene je vstopa v novo leto vedno malo strah, ob njem občutim nekaj tesnobe, ker nikoli zares ne vem, kaj mi bo prineslo, kaj me čaka, bo boljše kot leto po prej, bo slabše. Bom spet koga izgubila, bo moja osebna poslovna pot uspešna, se bo končala. Nikoli ne veš. 356 dni lahko prinese veliko veselja, pa tudi žalosti in strahov.  

Preveč misli, za tako lep čas, ki je za mnoge melanholičen, komaj čakajo, da se konča, da gre življenje v stare tire. Jih razumem. 

Novoletnih zaobljub nimam več. V resnici nimam več posebnih želja. Nimam materialnih želja. Želim si le imeti več časa zase, za druge. Ljudje v resnici niti ne vedo, koliko stvari delam, ustvarjam, kreiram, kaj vse se zgodi v mojem dnevu. Če bi vedeli, bi razumeli, da ne morem biti povsod in z vsemi. Ne morem, včasih pa tudi ne želim. 

Če bi v letu 2019 morala karkoli narediti, spremeniti bi le to bila skrb zase. Ne za nego obraza, telesa, temveč počutja. Želja po gibanju, želja po telesni aktivnost, želja po zdravem odnosu do sebe  je tista, ki sem jo v zadnjih mesecih zanemarila in želim si, da bi le to znala ponovno vpeti v svoj dan. 

Tebi želim, da občutiš vse lepote leta, ki so pred tabo, da misliš pozitivno in se obdaš z ljudmi, ki te osrečujejo. Predvsem ostani zvest- a sebi, svojim ciljem in zanje trdo delaj. Brez truda in dela še tako velik dosežek ne bo imel prave vrednosti. Ostani unikatna, ne bodi kot drugi in sledi svojemu srcu. Predvsem pa zadihaj, ker nismo večni, da bi se v življenju obremenjevali za ljudi, malenkosti, ki nas niso vredni. Srečno v letu 2019 in hvala, ker si del moje zgodbe. Zaradi sebe, drugih, ki me radi berejo, spremljajo je ustvarjanje sletnega dnevnika vedno nekaj posebnega. 

P.s na fotografiji so odlični Pergerjevi ročno izdelani bonboni. Ne bom pozabila kako sem v srednji šoli hodila mimo njivove izložbe na Glavnem trgu in samo kukala v trgovino iz katere je prihajal meden vonj, ki ga, ko Pergerjeve izdelke spoznaš nikoli ne moreš pozabiti, zamenjati. Bonbončki so bili božično darilo in so me navdušili.