• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

FUSHI/ ETIČNA LEPOTA, KI JO LAHKO ODKRIVAŠ V ORCA, CRUELTY FREE TRGOVINICI



Naravna lepotna olja Fushi


Nebeška kolekcija za nego obraza in telesa z vonjem vrtnice in jasmina


Bringer Of Peace / Really Good Hair Oil


Pure, ethical health & Beauty

Čiste, etične sestavine, ki jih pridne roke pretvorijo v negovalne izdelke, prehranska dopolnila, ki jih ne bi smeli spregledati. 

Danes na svojem spletnem dnevniku prvič pišem o blagovni znamki Fushi, ki ima svoj sedež v Veliki Britaniji. Veš, kako zelo sem se navdušila nad znamko, da o njej ne morem nehati govoriti tudi drugim? Zelo :). 

Prvi Fushi izdelek, ki sem ga preizkusila je bil najbolj omamno dišeče olje za nego telesa Bringer Of Peace, ki sem ga kadarkoli preizkusila in najprej sploh nisem verjela, da lahko v embalažo samo z naravnimi sestavinami tvoriš vonj, ki je nekakšen luksuz v steklenički, bogat, a nežen. Res ga težko opišem. Z njim se počutim, kot da nosim prefinjeno dišavo, ki mojo kožo neguje :).  

Really Good Hair Oil, moj bog, kakšna razlika na laseh, ko ga uporabiš. Tako zelo me je navdušil, da sem 100 % prepričana, da je Fushi naslednja znamka, ki ji bom zaupala svojo nego lasišča. Ko sem začela brskati za informacijami, sem ugotovila, da je njegova receptura ustvarjena po ajurvedski recepturi, ki jo je Rii (ustanoviteljica Fushi blagovne znamke) predala njena babica. Male skrivnosti za velike dosežke :). Klasičnemu arganovemu, mandljevemu, avokadovemu, kokosovemu olju sta dodani potentni ajurverdski 3x macerirani zelišči brahmi in neem. Fantastičen vonj, tekstura, občutek na lasišču, ki ga pomirja, vlaži, mu vrača sijaj, vitalnost. Obožujem ga 1x tedensko kot zaščito pred izsušitvijo lasišča v obliki globinske maske, ki jo pustim delovati več ur. Pri meni resnično deluje. 

Naravna lepotna olja Fushi 6 x 10 ml, fantastičen set. Če svoje kože ne poznaš dobro, pa si želiš najti olje, ki ti bo ustrezalo, potem je set popolno darilo zase, za druge. Z njim lahko raziskuješ in najdeš zase primerno olje, ki bo ustrezalo tvoji koži. Sama sem verzijo eksotičnih olj podarila svoji zelo dobri prijateljici in je bila navdušena. Ekološka, nerafinirana, sveža, hladno stiskana olja iz oreščkov, semen, jedrc so me navdušila s svojo kakovostjo, vizualno podobo, uporabnostjo. Ekološko arganovo, ognjičevo, avokadovo, korenčkovo, vrtnično, češnjevo ekološko olje bo 100 % navdušilo tudi tebe. P. s piši svojemu Valentinu :). 

Ko sem že bila v prepričanju, da se ne bo našel izdelek, ki bo presegel zgoraj omenjene, sem svoje veselje izpustila nad darilnim setom Nebeška kolekcija za nego obraza in telesa z vonjem vrtnice in jasmina. Nebeška? Zakaj izdelkom dajejo tako lepa imena. Verjetno, zato, ker si jih res zaslužijo, saj je darilni set res nebeško dober :). Saj vem, da se slišim "pocukrano", ampak ne morem si pomagati. Ta vonj. Saj vam ga sploh ne znam opisati, svež, drugačen, unikaten, zanimiv. Celoten paketek je primeren za vse tipe kože, vsebuje odlične sestavine, izstopa s svojim vonjem, neguje in je primeren za težke in naporne dneve. Gel za prhanje in losion za večerno sprostitev, olje za masažo, ker si le to vsi zaslužimo in fantastično olje za obraz. Zagotovo eden izmed najboljših darilnih setov leta 2018. 

Pravična, skrbna, etična znamka, ki vas bo navdušila v vseh pogledih, če ji boste le to dovolili. Z razlogom se v polni meri razvija, skrbi za varovanje okolja, živali in podpira trud, delo ljudi. V Sloveniji se bo pod okriljem Orca, cruelty free trgovinice zagotovo v letu 2019 izstrelila med zvezde. No med moje zvezde se je že :).  





















*PR izdelki iz strani Orca, cruelty free trgovina