• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SUPER VITAMINI, ANTIOKSIDANTI ZA KOŽO, ENERGIZER BOOSTER AMPULE MADARA






Prve Madarine energijske booster ampule, ki so bogate z vitamini, antioksidanti in omega 3, 6 maščobnimi kislinami.

Že v mesecu septembru 2018 sem vedela, da bodo na prodajne poličke prišle krasne anti - age energijske ampule, Madara. Izredno sem navezana na Latvijsko znamko, ker do nje gojim poseben odnos, lahko bi rekla, da je na trenutke preveč oseben. 

Ampule sem lahko v miru testirala, sprva nisem vedela, kaj pričakovati. Bo mogoče gelna, kremna tekstura, kakšen je njihov učinek, zakaj so posebne, unikatne in drugačne? 

Priznam, da me zelo spominjajo na odlična Madarina Superseed olja, le da so sestavinsko za odtenek drugačna. Soothing Hydration je moje najljubše.

Občutek na koži je izredno prijeten, mehak, svilnat, koža je na otip čudovita, sijoča, navlažena, sveža.

Zagotovim lahko, da moja koža vitaminske ampule odlično prenaša, ji je všeč končni občutek takojšnega nežnega sijaja, navlažene kože, zaščite pred zunanjimi vplivi in predvsem preprost nanos. Količina posamezne ampule zadostuje za moj celotni obraz, vrat in dekolte.

Lahko jih uporabiš samostojno in se držiš navodil (redna uporaba na obrazu, vratu 10 dni, na to vzdrževanje na 2-3 dni), ali pa jih kombiniraš z drugimi negovalnimi izdelki, kot delam sama in jih uporabiš le občasno, ko je tvoja koža pusta, brez sijaja in energije. Odlično potovalno pakiranje, ki je lahko brez skrbi, da se bo embalaža poškodovala s tabo na poti.

Veganske, brez testiranja na živalih. Gluten, lešniki free. ECOCERT certificirane ampule najdeš v izbranih Mullerjevih poslovalnicah. Še posebej jih priporočam vsem, ki ste v iskanju kakovostnih anti- age izdelkov, se borite s suho, pusto kožo brez sijaja, živite v hitrem tempu urbanega okolja in na dnevni bazi potrebujete spodbudo in zaščito za svojo kožo. najljubši mi je podatek, da ščitijo pred svetlobo, ki jo oddajajo računalniški in telefonski zasloni. 

Vse do 20. januarja te ob nakupu ampul v izbranih Mullerjih dodatno razveselijo še z eno mojih najljubših Madarinih mask za obraz SOS. 












*PR izdelek