• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTNE TRGOVINE, KI TI PONUJAJO ČUDOVITA EKO LIČILA



Trenutno moj najljubši makeup kos? 100 % Pure Long last concealer.


1. Kozmetix.si/ ti ponuja odlična ekološka Boho Green Makeup ličila, ki nas redno razveseljujejo s svojimi novimi izdelki. Odlični mineralni pudri, senčila, rdečila, laki za nohte in mnogi drugi eko makeup izdelki, ki niso odlični samo sestavinsko, temveč ti ponujajo tudi eko embalažo. Pst ... samo prišepnem, da prav kmalu prihajajo v Slovenijo sveže Boho novosti :). 

2. Orca Crueltyfree Shop/ 100 % Pure, znamka, ki jo moraš preizkusiti, še posebej, če si v iskanju kakovostnega, obstojnega makeupa. Moja najljubša makeup kosa sta maskara za trepalnice črni čaj in Long last concealer. 

3. Eko Pleme/ te razvaja še z eno čudovito eko znamko Zao Makeup. Moja Zao favorita sta zagotovo čisto sveža paleta senčil "Clin d'oeil" in odličen osvetljevalec v odtenku 310. Če ti nakupovanje preko spleta ni všeč, Zao Makeup stojalo preveri v Nami. 

4. Lily Lolo/srce odličnih mineralnih pudrov v prahu. Moja najljubša Lily Lolo izdelka sta zagotovo rdečilo za lica Burst Your Bubble in naravna maskara za trepalnice (bela embalaža). 

5. Madara Eco Cosmetics/ City CC krema je moja top celoletni favorit, že samo zaradi njega si želim, da bi Madara ustvarila še kakšen makeup kos, ker vem, da bi bil nekaj posebnega in bi ga v Mullerjevih poslovalnicah z veseljem odkrivala.  

6. Averde/ občasno me kakšen izdelek preseneti tudi pri Alverde, ki je ena redkih naravnih znamk ličil, ki jo lahko preverim v Dm poslovalnicah. 

Mi zaupaš tudi ti svojo naj, naj trgovinico, kjer rada nakupuješ svoja ličila?