• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BLOGMAS 1 | PRISTNE, ISKRENE, ČUTNE, MOČNE IN SAMOZAVESTNE


Ženske, mame, podjetnice, kreatorke svojih zgodb, svojega življenja. Posebne in zanimive. 

Ko sem premišljevala o spletnem dnevniku, ki bi izpostavil osebe, ki v svetu lepote, mode, materinstva krojijo svoje zgodbe, sem si rekla, da moram strniti nekaj besed za vse, ki zame predstavljajo uspeh, zgodbo, ki name vedno znova pusti pečat, ki bi ga rada delila z vami. Zame osebno je moj uspeh osebne note, težko ga delim z vsemi, ker ga vsi ne čutijo isto močno kot ga sama, je pa zame osebno dosežek.

Ne želim biti kot drugi, rada imam svojo majhno, skromno pot, ki na tebi morebiti pusti pečat. Lahko je preprosta, lahko je divja, je moja. Iskrena, čutna, topla in SRČNA.

Lahko ste pomembni, a brez topline srca boste prazni.

Nina Stanič Dornik, ženska, ki me vedno znova navda s toplino, zdravim odnosom do sebe v celoti, svojo zgodbo kroji na svojem spletnem dnevniku in razvija svojo čudovito online trgovinico @tsuki_eu. Hvala, ker mladim predajaš zdrav odnos do življenja, predvsem pa ljubezen do sebe. Ninin najljubši izdelek/ Chanellov lip glos. 

Anja Oman, mamica, ki se je podpisala pod zgodbo Mami blogerke. Občudujem jo, ker je iz majhne zgodbe naredila veliko. Preprosta, pristna, me vedno navduši s podporo, ki mi jo izreka. Anjin najljubši izdelek/ Zeliščno posestvo Cvetka deodorant Citronka.

Kaja Karba, ženska, ki se je odločila, da bo po končani srednji šoli odšla v London in zadihala s polnimi pljuči. Navdihne me s svojim pogumom in preprostostjo. Kajin najljubši izdelek: Faith šampon za lase. 

Aneja Štrukelj, motivatorka in ponosna lastnica planerjev Ustvarjam sanjsko leto. Je dokaz, da lahko strah in ovire premagamo in sledimo svojim sanjam, če le dovolj verjamemo vanje. Anejin najljubši izdelek: SkinFairytale AtopicCream (tudi eden izmed mojih naj, naj izdelkov).

Iva, ki je vedno Ljubezniva. Mamica, ki širi svojo srčnost, prijaznost in toplino s svojimi zapisi, kreira čudovite ljubeznive foto zgodbe v svojem foto studiu Ljubezniva in je navdih, da je drugačnost unikatna. Ivin najljubši izdelek: Hemptouch čistilec za mastno in nečisto kožo. 

Katja Grudnik, Viva La Vida blog, pozitivna energija, pozitiven zagon, ki te okrepi v vseh pogledih. Katjin najljubši izdelek: Oli´v olje za telo. 

Nataša, WOW! Baby, ženska, ki sem jo vzljubila v online svetu. Vztrajna, pogumna, močna, srčna. Tista, ki je sledila svojim sanjam, se ni ozirala na ovire, na življenje, le močno je verjela vase. Kreatorka WOW! Baby otroške spletne trgovinice, ki s ponudbo čudoviti oblačil navdušuje mnoge. Najljubši izdelek: eterično olje poprove mete. 

Katja Jugovic, kreator @katjabymysefl travel, fashion, lifestyle bloga, ustvarjalka, ki me vedno znova ponese v lepe kraje, v njih pokaže toplino, sledi svojim sanjam in se v poplavi neštetih blogov ne pusti motiti svoji zgodbi. Katjin najljubši izdelek: Kerastase olje za lase.

Monika Bokan, očarala me je s svojo energijo, svežim zagonom, motivacijo. Ljubiteljica knjig, čudovitih fotografij, me na IG profilu @monabokan vedno znova opomni, da je cilj in fokus vztrajati na svoji majhni poti. Verjamem v njene poti. Monikin najljubši izdelek/ Dr. Organic deodorant s kokosovim oljem. 

Sindi, Sindiana.jones, motivatorka, ki jo želiš imeti tesno ob sebi. Za spodbudo, motivacijo in zagon. Makeup artiska, online coach in ustanoviteljica svojega lepotnega studia, je vzor, da ti lahko uspe, če si za to pripravljen delati. Najljubši izdelek/ Frezyderm SLO Sun Screen Velvet obarvana krema. 

Diana Vlahinič, lastnica naravno, ekološko obarvane OrCe, eko trgovinice v Ljubljani, ki  navdušuje že 10- to leto. Podjetnica, ki s svojim znanjem iz tradicionalne kitajske medicine pomaga mnogim, ter širi glas o dobrih stvareh, ki jih ljudje potrebujemo. Zakladnica znanja, ki ji moraš slediti. Dianin najljubši izdelek/ Fushi olje za obraz.

Vanja Zorman, ponosna ustvarjalka All About Vanja slovenskega lepotnega bloga, je moja osebna motivacija, zagon in največja podpora na blogerski sceni. Moj uspeh je tudi njen uspeh, ki ga čutim preko besed, ki jo vedno znova naredijo posebno, unikanto. Vanjin najljubši izdelek: Mu London White Chocolate Truffle Moisturiser.

Katarina Fajfar, kreator zgodbe SkinFairytale. Mamica z velikim srcem, ki skrbi, da je naša koža negovana, brez skrbi. Ljubeča ženska, ki me navdaja z veliko mero zagona, organizacije, skrbnosti in topline. Katarinin najljubši izdelek: home made piling za telo z rjavim sladkorjem in eteričnimi olji.

Kaja Strniša, srce Brst psihologije, ki nas vedno znova nauči, da je skrb za svoje dušavno zdravje pomembno in da moramo za njegovo počutje skrbeti. Je navdih, ki ga z veseljem črpam zase in za svojo dušo. Tudi ti ji lahko slediš na IG profilu: @brst_psihologija. Kajin najljubši izdelek: Afroditin oljni gel za prhanje.

Tatjana Golež, duša in ljubezen vrtnarskega centra in spletne trgovinice Rozcagolež. Njena ljubezen do živali, veganstva je nepopisno velika. Borka za pravice, borka za tiste, ki se sami ne morejo boriti. Tatjanin najljubši izdelek: P´ure Papaya Renew univerzalna krema.

Nika Veger, mama BBMULJ lepotne konference, ki vsako leto znova navduši v svetu lepotnih blogerk, predstavlja neverjetno voljo, zagon, energijo in vztrajnost. Nikine najljubše izdelke bom izbrala kar sama, predvidevam, da so le to Melvitini in 4 kids and us negovalni izdelki.

Hvala drage moje, ker sledite svojim sanjam, naj nikoli ne bodo ovira, da ne bi zasijale. Ste dokaz, da s trdim delom lahko dosežeš svoje sanje. 













Komentarji

  1. Monika hvala iz srca. <3 Za tvoje čudovite in tople besede, ki pobožajo dušo. Ta objava je tako lepa in vse zgoraj omenjene ženske so pravi navdih, tudi ti si ženska, mami, podjetnica, ki me navdihuješ in motiviraš vsak dan znova. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar