• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNO LEPOTIČENJE Z MOIKA NATURAL COSMETICS









Tvoja koža lahko zažari, če jo boš pravilno negovala in ji ponudila podlago, ki ustreza tipu tvoje kože.

Praznično lepotičenje ob koncu leta bo pri meni predraga in ljuba Moika Natural Cosmetics.

Prekrasna Moikina podlaga je, nežna, s krasno naravno formulo z negovalnimi naravnimi pigmenti, ki so jim odvzeti alergeni.

Glavni sestavini sta olje slivovih jedrc in lešnikovo olje. Je hibrid med obarvano vlažilno kremo in tekočo podlago. Najraje jo nanašam s prsti. Ni matirajoča, niti ni preveč sijoča. 

Vedno, ko jo nanašam, sem ponosna, da je del moje zgodbe, da je eden izmed produktov, ki me vodi na moji poti. Težko je najti popolno naravno podlago, vsak približek le temu je uspeh. 

Na svojih fotografijah, ki mi jih je pomagal ustvariti Aleš, sem pred nanosom tekoče podlage Moika nanesla še odličen šipkov serum in kapljico suhega ričkovega olja. Ki koži nudita nežen sijaj, odlično navlaženost, mehko kožo in udobje. Odlična sta tako kot skupek kot samostojna izdelka. 

Hvala Moika, ker lahko mnogi uporabljamo tako prekrasne izdelke in z njimi dihamo na vso moč. Podpirati pristno, unikatno je nekaj, kar bi moralo biti vodilo vseh nas. 

Če te zamikajo Moika izdelki in bi jih rada spoznala pobližje se ustavi v Ljubljani, Lepoteka Moika te pričakuje v centru mesta, kjer se lahko na poti do nje ustaviš na prazničnem čaju in si pričaraš popolno praznično doživetje.

Darja vedno bodi srce, tudi za tiste, ki le to pozabijo biti. 

Več o Moiki si lahko prebereš na mojih blog zapisih: tukaj in tukaj.











PR* izdelki