• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MIX & MIX Z MADARINIMI ECOCERT MASKAMI ZA OBRAZ







Imaš doma zbirko mask, ki jih še nikoli nisi mixala med sabo, pa si le tega želiš? Pridi, povabim te med nekaj čudovitih trikov, ki bodo tvoji koži pomagali zasijati. 

Madarine Ecocert maske so priročne, čudovitih naravnih sestavin. Vsebujejo vse od aktivnega oglja, gline, sadnih AHA izvlečkov, negovalnih sestavin, ki kožo negujejo, mehčajo in ji vračajo sijaj. 

1. Si želiš povrniti ENERGIJO, poskrbeti za vitalnosti kože, se boriti proti pusti koži in prvim znakom staranja?
1. Nanesite AHA PEEL masko za sijaj, izpustite področje okrog oči in ust. Pustite 5-10 minut, izperite in nanesite ustrezen tonik.
2. Zmešajte SOS INSTANT MOISTURE+RADIANCE HYDRA Masko in ULTRA PURIFYING DETOX Masko (1:1) in tako poskrbite za dvojno moč sijaja. Čistilno blato absorbira nečistoče, super vlažilne in gladilne sestavine SOS maske pa kožo globinsko navlažijo. SOS masko samostojno nanesite še na usta in okrog oči.

2. Si želiš OBNOVO za utrujeno kožo pod stresom, za zrelo, dehidrirano kožo, za omilitev videza prvih gubic in proti nastanku novih?
1. Nanesite AHA PEEL masko za sijaj, izpustite področje okrog oči in ust. Pustite 5-10 minut, izperite in nanesite ustrezen tonik.
2. Nato razvajajte svojo kožo s super vlažilno SOS masko. Nanesite na celoten obraz, pustite 10 minut in nežno obrišite z ustreznim tonikom.
3. Nahranite svojo kožo z dragocenimi vitamini DailyDefence kreme, ki jo bogato nanesite na obraz, pustite 10 minut in obrišite s tonikom. Medtem na ustnice in okrog oči nanesite SOS masko.

3. Si želiš SUPER DETOX , čiščenje in uravnavanje mastne in aknaste kože; zmanjšati pore in preprečiti nastanek mozoljev in ostalih nepravilnosti?
1. Začnite nego z AHA PEEL masko za sijaj, izpustite področje okrog oči in ust. Pustite 5-10 minut, izperite in nanesite ustrezen tonik.
2. Nežno zgladite svojo kožo z OIL-TO-MILK pilingom, da odstranite odmrle kožne celice. Aktivne sestavine AHA Peel maske zmehčajo vezi med odmrlimi celicami, medtem ko piling zagotavlja globljo eksfoliacijo, tako zelo potrebno za mastno kožo in zamašene pore.
3. Nanesite DETOX/ PURIFYING masko na čelo, lica, nos in brado ter SOS masko na ustnice in okrog oči. Pustite 5-10 minut in temeljito izperite.

4. Si želiš URAVNAVATI mešano kože z mastnim T predelom in suhimi lici?
1. Odstranite odmrle celice z OIL-TO-MILK pilingom. Dobro izperite in osušite; koža bo takoj videti bolj zdrava in gladka.
2. Nato razvajajte svoje suhe predele s super vlažilno SOS masko in uravnajte T-predel z DETOX masko. Obe maski pustite 10 minut in nato izperite.

5. Si želiš VEČERNE ZABAVE, takojšnje nege pred zabavo ali zmenkom, povečati sijaj kože in odpravite znake utrujenosti?
1. Odstranite odmrle celice z OIL-TO-MILK Pilingom. Dobro izperite in osušite; koža bo takoj videti bolj zdrava in gladka.
2. Razvajajte svojo kožo s super vlažilno SOS masko, ki koži povrne sijaj. Pustite 10 minut, nato nežno odstranite z ustreznim tonikom.
Preden izbereš masko za obraz, dobro premisli kakšen je tip tvoje kože, kaj si od svoje maske želiš ti, tvoja koža. Dobro preveri sestavine, sama vedno rada poudarim, da naravno ne pomeni vedno tudi dobro, upoštevaj navodila uporabe in se prepusti razvajanju.


Madarine maske najdeš tudi v nekaterih Mullerjevih poslovalnicah, čisto na NOVO tudi v Velenju, Kamniku in Krškem, kjer te vse od 17 - 30 septembra pričakuje super jesenski popust  vrednosti -30%.





























*PR izdelek

Komentarji

Objavite komentar