• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ALI NARAVNA NEGA RES DELUJE?


Ko me vprašajo, ali naravno, eko, bio res deluje, vedno za sekundo pomislim pri sebi, je le to že dejansko kdo dokazal?


Je že kdo dokazal, da naravne kreme in serumi na dolgi rok resnično delujejo, ali je le marketing trik, ki zaradi porasta poznavanja, zanimanja, napenja vse svoje sile, da svoje izdelke prikaže kot najboljše možne?

Kako si sploh drznem kritizirati kategorijo, v kateri sama izredno uživam, jo uporabljam. 

Kot noben drug svet ni popoln niti ta. 

Rada bi, da bi ljudje znali prebrati sestavine pred nakupom, da bi vedeli, katere so tiste, ki so dobre in katere niso, da bi nato bili manj razočarani, presenečeni.

Želela bi si, da bi ljudje poznali svojo kožo, njene zahteve. 

Da bi si pustili čas, da odkrijejo najboljše zase.

Moč narave je lahko močna tudi v naravni negi, vendar mora tukaj biti še dovršena. Da vam bo zagotovila nekaj več kot samo vlaženje in mehkobo, boste dobili občutek, da je za to treba odšteti kakšen evro več.  A naj vas ne zavede, cenovno dostopno ne pomeni ravno slabo, manj kvalitetno.

Ključno vprašanje, ali naravno deluje? DA ali NE? Iz mojega vidika se na moji koži, odkar jih uporabljam, ni zgodila drastična sprememba, niti se ni zgodilo poslabšanje. So izdelki, ki potrebujejo veliko časa, da zasijejo, so izdelki, ki navdušijo z instant rezultatom ter so izdelki, ki me navdušijo v vseh pogledih (100% Pure) in jih, ko jih zmanjka, pogrešam. Vedno iščem ravnovesje, ki zagotovi, da je moja pot prava pot, ki jo poganjajo sile, po katerih sem hrepenela. 

Oh, ko bom pri času, bom z veseljem naredila objavo o razponu cenovnega vidika pri izdelkih, ki so iz moje strani 100 % #aproved, bi te zamikala tovrstna objava? 

Verjameš v moč naravnih izdelkov?