• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VIKEND BRANJE: VSI ZMOREMO, ČE SMO SE ZATO ODLOČILI. ZAVESTNO ODLOČILI!




Od kod pa ti črpaš inspiracijo, navdih, voljo, zagon? Kako zmoreš?

Vsi zmoremo, če smo se zato ODLOČILI. Zavestno odločili! 

Z organizacijo nimam več težav. Ko enkrat vsi okrog tebe dojamejo tvoje delo, dejavnosti, drugačen življenjski slog, je vse veliko lažje. Pa ni pomembno, kje in kako živiš. 

Zame je poletje čas poletnih počitnic. To je čas, ko lahko v maximalni meri izživim svoje online delo. Veliko delam od doma, kar mi omogoča svobodo in prilagajanje. V povprečju je to 7- 8 ur na dan. Odvisno od dejavnosti, zadolžitev, ki jih moram opraviti. 

Če se delu želim maximalno posvetiti, potrebujem mir. Tišino. Dejansko zraven ne poslušam glasbe. Glasbo poslušam le, ko pišem svoj spletni dnevnik. 

Da imam mir, svoja otroka najprej odpeljem vrtec. Ob 8. uri sem v 90 % že za računalnikom. Preverim elektronsko pošto, plan dela, zadolžitve. Če se osredotočim samo na eno podjetje, smo online na vezi ves čas dela. Za pomoč, podporo in nasvete. 

Pišem, kreiram, urejam, pripravljam material ....

Ob 10 je običajno odmor, če je to doma, si vzamem 30 minut (običajno si skuham kavo, grem na sprehod), če ne delam od doma 1 uro. Odmor doma pomeni fokus na kosilo, velikokrat kosilo skuham kar vmes med delom. 

Ob 14:30 z delom zaključim. Ugasnem računalnik, velikokrat izklopim Wi-Fi. Potrebujem vsaj 1 uro, da popolnoma preusmerim misli. 

Sledi čas za družino, najlepši del dneva. 

Vikend: družina!

Motivacijo in inspiracijo sprejemam vase že čisto podzavestno. Včasih je dovolj že en sam sprehod, spet drugič, se zavedam, da bom praznino morala prespati. Na silo nič ne gre. Veliko motivacije mi, da tudi moj prostor, kotiček, kamor se lahko umaknem. Na moji delovni mizi nikoli ni nikoli enako. Najlažje delam, če imam pospravljeno stanovanje, če je dovolj dnevne svetlobe. 

Če si zagotovim dobre delovne pogoje, kljub vsemu težko delam, če v sebi nimam urejenih misli, če imam skrbi, ki si jih naredim sama, ali pa mi jih naredijo drugi. 

Vedno verjamem vase, v svoje delo, v svoj trud. Svoje delo izredno cenim, z njim se dokazujem. Z njim lahko na glas izražam svojo ustvarjalnost, tega ne znam narediti povsod. Če me je strah, to premagam. To lahko, letenja z letalom pa še vedno ne znam :). 

Vse, kar ustvarjam, ustvarjam zase, za nas. Vse kar ustvarjam, ustvarjam zato, ker je to bil moj življenjski cilj, moje sanje, ki sem jih izpolnila, tudi, če se jutri končajo. 

Nekoč zagotovo se bodo. Lahko že danes, jutri, ko bom uvidela, da je čas, da se umirim, nekoč, ko motivacija ne bo prišla, ustvarjalnost pa ne bo privrela na plan. Takrat bom vedela, da je dovolj. 

Močno verjemite vase, v to, da zmorete. Če želite nekaj preizkusiti, preizkusite. 

Težje od padca je to, da ne preizkusite. 

Nihče vam ne more zagotoviti, da vam bo uspelo. Niti vam nihče ne more zagotoviti, da boste takoj padli. Če boste dali vse od sebe, vam bo uspelo. V neki obliki zagotovo. 

Samo močno verjemite vase. Bodite srčni in iskreni. Podpirajte druge, povezujte se, gojite odnose. Če že ne vseh, pa vsaj tiste, ki vam resnično v podjetništvu in zasebnem življenju pomenijo vse.

In ne obremenjujte se z ljudmi, ki vas ne podpirajo, vas ne želijo podpreti, ali pa jim preprosto vse skupaj predstavlja samo zavist. Fokus je na vas in na vašem delu, ne na ljudeh, ki ne razumejo vaše filozofije. 
Predvsem pa uživajte. Delo, ki te osrečuje, te tudi osvobodi. 

Z ljubeznijo, Monika













Komentarji

  1. Monika, čudovit zapis. Hvala za ves navdih, ki ga daješ in tvoj zagon je tako nalezljiv. <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar