• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JULIJ


Dobrodošli nazaj v lepotni svet mesečnih favoritov. Lepo je nabirati novo energijo, zagon, če si le dovolimo vzeti čas za to. 


Nič lepšega ni, kot se po premoru vrniti z mesečnimi favoriti. Najljubši v mesecu juliju, mesecu, ki ima zame lep, a tudi žalosten pogled na življenje. Čas, ki me opomni, da nič ni večno, da v življenju izgubimo tiste, ki nam pomenijo srce. Edino, kar šteje, je ljubezen, pristna ljubezen.

Najljubši julijski

Purity Herbs Exfoliating facial gel. Za vse slabe trenutke na koži, suhe luske, pust videz kože. Z vsem se odlično bori in dobi mojo čisto 5- ico. Definitivno izdelek, ki me je v zadnjem mesecu med vsemi novostmi najbolj navdušil (klik).

Madara, obožujem te. Ker me vedno znova prepričaš s svojo kakovostjo. Cellular Repair za vse dni, ko sem utrujena, ko potrebujem booster novega videza kože. Fantastičen produkt, ki je med mesečnimi favoriti že četrtič. Čistilna pena (primerna za vse tipe kože), pa v zadnjih dveh mesecih stalnica večerne nege. Odlično odstrani vsa ličila, ne povzroča nevšečnosti, brez težav pa jo lahko uporabim tudi za odstranitev maskare. Priporočam, da pokukaš v Namo, Maximarket, Muller in jo preveriš.

Manija z Dr. Organic kakavovo linijo se nadaljuje, pri meni in pri drugih. Čudežno olje je moj poletni hit, poleg pilinga iz iste linije. Mehkoba, tekstura, vonj .... omamno. Moraš jo preizkusiti (Tuševe drogerije).

Annemarie Borlind korektor pa še vedno moj najljubši in trenutno edini, ki mu 100 % zaupam. Odlično prekriven, obstojen (Naturisimo).


Mesečni zmagovalec: Purity Herbs Exfoliating facial gel
















*pred uporabo naravnih, ekoloških izdelkov vedno preveri sestavine, zaradi morebitnih alergijskih reakcij na tvoji koži.