• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: AVGUST




Kdaj pa je "švignil" mimo mene mesec avgust?


V mesecu avgustu so vse moje misli bile uprte v jesen, jesenske novosti, ki prihajajo. Nekaj je tako čudovitih, bi ti jih kar zaupala :). 

V mesecu avgustu sem najraje posegala po čistilnem maslu Severne kolekcije/ Natura Siberica. Čisto razvajanje, mehkoba. Odličen čistilni izdelek za odstranjevanje ličil. Priporočam.

Detox maska znamke Madare, moja "mini" razvada ob dneh, ko sem potrebovala detox, brez predhodnega mešanja. Rada imam sveže pripravljene maske, a se že pripravljenim težko uprem. Krasna je za vse, ki se borite z nečistočami, občasno detox nego. 

Madarina SUN 30 sončna krema, moja spremljevalka, ki mi je pomagala, da moja koža na obrazu nikoli ni bila opečena, rdeča. Ena redkih spf zaščit, ki sem jo dejansko uporabljala. Še kdo podpira sončne kreme, ki ne škodujejo koralam? 

Dr. Organic aloe vera deodorant, še vedno eden izmed mojih naj, naj deodorantov, nič manj naj, naj, pa še čokoholično olje za nego telesa iz linije kakav. Kako se veselim jesenske večerne nege telesa.

Top make - up izdelka: Lily Lolo rdečilo za lička v odtenku Burst Your Bubble, popolno za vse tene polti, ocena nič manj od 10/10. 100 % Pure maskara za podaljševanje trepalnic, črni čaj, nič manj od ocene 10/10. Vredna mojega denarja v Orci.

Lepa z naravo, spletna trgovinica, kjer sem lahko pustila kanček svojega srca. 

Si tudi ti imela svoj top mesečni izdelek?













Komentarji

  1. Kratko in sladko ;) Svoje favorite pa še iščem, zvesta ostajam edino Idun serumu ter kremici <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar