• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČISTO ODKRITO O POLETNI SPF ZAŠČITI





Če sem iskrena do vas, nikoli zares nisem marala sončnih krem ...

... ker so bile pretežke, premastne, niso pustile lahkotnega občutka, bistveno preveč odišavljene. 

Nikoli se nisem držala dejstva, da en sam nanos sončne kreme, ni dovolj tekom celotnega dneva, nikoli se nisem držala realne količine produkta, ki bi ga morala nanesti na telo, da bi prejela ustrezno zaščito. Z leti je zavedanje o pomenu sončnih opeklin postalo vedno večje, ne samo v poletnem času, vendar tekom celotnega leta. Pri dvajsetih sem kupovala najbolj dišeče in parfumirane SPF zaščite, danes tega ne počnem več.

S svojo SPF zaščito varujem okolje, koralne grebene, skrbim za naravo, živali in podpiram lokalno, ekološko. 

Povabim te med ekološko Spf zaščito, ki ščiti pred UVA in UVB sončnimi žarki. Povabim te k Madarini prvi liniji posvečeni naravni zaščiti nege obraza in telesa. 

Madara je ustvarila linijo Spf zaščite Madara SUN 30,  ki vas bo odlično ščitila pred UVA in UVB sončnimi žarki. S svojo sestavinsko sestavo, je glavno vodilo vlaženje, zaščita in prijeten občutek na koži. Naravni mineralni zaščitni filter cinkov oksid kožo ščiti, ekološka aloe vera jo vlaži in pomirja. Bogata antioksidatna sončna krema, ti ne bo všeč samo zaradi učinka, vonja po piškotih, temveč ti bo všeč zaradi občutka na koži, ki ga ustvari, ko se popolnoma vpije v kožo (smooth, svilnat, mehkoben občutek). Toplo ti jo priporočam, če iščeš naravno zaščito, ki ne škoduje koralam in ima preverjen Ecocert certifikat. Uporabiš jo lahko za celotno telo. Primerna pa je tudi za otroke. 

Če obožuješ obarvane sončne kreme, ki na tvojem obrazu ustvarijo zagorel videz, kljub temu pa jo ščitijo pred UVA in UVB sončnimi žarki, bo SPF 30 sončna krema za obraz popolna izbira zate. Poleti jo lahko uporabljaš samostojno, v zimskem času jo lahko dodaš svoji dnevni negi obraza. Tekstura vas niti malo ne bo spomnila na klasične sončne kreme, prej na BB ali CC kremo, ki se  svojo lahkotno teksturo odlično prenese v kožo. Nikoli ne bi pričakovali tako dovršene teksture, prijetnega zagorelega videza, sijočega učinka in svilnatega občutka na koži. 

Zame je Madarina Spf kolekcija nekaj posebnega, še najbolj posebna  je City CC krema. Zakaj? Ker že zelo dolgo časa nisem v svojih rokah imela tako odlične CC kreme. Vsaj NE v kategoriji naravno / eko. Moj zadnji nakup CC krema znamke Pacifika, je žal bil zgrešen (oksidira, pretemna, preoljnata tekstura). Madarina CC krema je v teksturi naravnih popolna. Niti malo ne spominja na ekološki produkt. Odlična lahkotna tekstura, ki koži omogoča dihanje, s svojimi pigmenti odlično nevtralizira nepravilnosti, nežno prekrije rdečico, ter koži podari svežino, sijaj, naraven videz, poleg tega pa vsebuje Spf faktor 15, ki ščiti tako pred UVA in UVB žarki. Odtenek light je primeren za moj nevtralni tip polti, ki mu je bližje toplina, kot roza podton. Priporočam, če iščeš nežno prekrivnost in sijoč končni učinek. 

Toplo priporočam celotno SPF Madara kolekcijo, ki jo najdeš v izbranih Mullerjih, Nami in Maximarketu. Obljubim, da boš navdušena.






















PR* izdelek. Objava je nastala v sodelovanju z Madara Eco Slovenija

Komentarji

  1. This is such an interesting post, thanks for sharing these products :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar