• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRISPELA JE THE NORTHERN COLLECTION/ SEVERNA KOLEKCIJA ZNAMKE NATURA SIBERICA







Jing & Jang zasnova, bela glina, aktivno oglje, mešanica sibirskih zelišč, brezova voda. Vse to je Severna kolekcija znamka Natura Siberica, ki nas, vas, bo razveseljevala na drogerijskih poličkah Tuševih drogerij. 

Ecocert linija, ki je povod za celotno kolekcijo dobila zaradi čistilnega mila z aktivnim ogljem, ki je pri znamki Natura Siberica eden izmed najbolj prodajnih in popularnih izdelkov. Nadgradili so ga v celotno kolekcijo, ki so ji dodali 5 novih izdelkov. 

Čistilna micelarna vodica

Vas bo razvajala s svojo svežo, lahko teksturo ter poskrbela za učinkovito odstranjevanje ličil. Primerna je za različne tipe polti, odlično pa odstranjuje tudi očesni make- up. Osnova micelarne vodice je aktivno oglje, izvleček sladke detelje, barjanske robide in limonske trave, ki kožo oskrbijo z vitamini, dodatno vlažijo in ji nudijo antioksidante. Sveža, čista, zdrava polt  (98, 6 % naravnih sestavin, 20, 6 % sestavin ekološke pridelave).

Črna linija (suha in občutljiva koža)

Črno čistilno maslo. Njegova maslena tekstura se ob stiku z vodo spremeni v čudovito čistilno mleko. Ob dobri masaži v kožo obraza, predela okoli oči, odlično odstrani ličila, kožo naredi mehko in je ne izsuši. Osnova čistilnega masla je aktivno oglje, ki nase veže nečistoče, ekološko laneno olje, ki nahrani in meča kožo, olje sibirske cedre in altajskega rakitovca v kombinaciji z rožnim korenom (100 % naravnih sestavin, 62, 39 % sestavin ekološke pridelave).

Črna čistilna maska, vas bo, navdušila s svojim obnovljenim in sijočim končnim učinkom na vaši koži, za katerega v svoji kombinaciji poskrbita aktivno oglje in ekološki rožmarin. (100 % naravnih sestavin, 71, 7% sestavin ekološke pridelave).

Bela linija (normalna, mešana koža)

Belo čistilno maslo. Mehka, maslena tekstura, ki se v stiku z vodo kot pri črni verziji spremeni v čudovito čistilno mleko, bo iz vaše kože odlično odstranila ličila, poleg tega pa bo zaradi bele gline uravnavala vaše izločanje sebuma. Ekološko laneno olje, ki nahrani in mehča kožo, olje sibirske cedre in altajskega rakitovca v kombinaciji s sibirskim brinom, kožo poživljajo in vlažijo (99, 9 % naravnih sestavin, 62, 39 % sestavin ekološke pridelave).

Bela čistilna maska za obraz vsebuje belo glino in divji ibirski žajbelj. V tovrstni kombinaciji kožo očisti, si povrne sijoč videz, voljno in zdravo polt (100 % naravnih sestavin, 68, 8% sestavin ekološke pridelave).

Severno kolekcijo Ecocert znamke Natura Siberica boste našli na vseh poličkah Tuševih drogerij.



















*Izdelke testiram v sklopu svojega dela, ki opredeljuje tudi blagovno znamko Natura Siberica
*Foto: uradne fotografije Natura Siberic Rusija za kolekcijo The Northern Collection

Komentarji

  1. Ob priliki preizkusim obe maski! Krasne slike, Monika <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Ahh, kot vedno čudovite slike! <3 Bela linija je res odlična, nisem še imela izdelkov s tako zanimivimi strukturami :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar