• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

M. CREATIVITY, PODJETNIŠKA POT, KI JE BILA URESNIČITEV MOJIH SANJ


M. Creativity je nastal, ker je bil vprašanje časa, ker me je vedno znova motiviral, da je le to še en življenjski izziv, ki sem si ga zadala. 

Je kreativna pot mojih sanj in želja.

Pot, ki je nadomestila željo po pisanju knjige.

Je storitev, ki me je gnala na svojo pot, pot, ki mi lahko prinese veliko lepega, a tudi veliko skrbi in strahu.

Avtorska oblika dela je za vse bila mučeniška, za podjetnike iz vidika davkov in prispevkov, zame, ker je veliko ponudb zaradi nje doživelo zatišje.

Razumem podjetnike, razumem vsak njihov cent, ki ga želijo privarčevati, ker podjetništvo ni lahek zalogaj, ni nekaj, kar človek naredi, če o tem ne premisli vsaj 2 x. 

Mojo pot je izoblikoval ravno moj blog, ki me je preko nešteto tipkarskih zalogajev naučil, da je kreativnost oblika, ki mi vedno znova razširi nova obzorja. 

Moj blog je še vedno moj osebni prostor na katerem se družimo, se veselimo, smo žalostni, spet drugič polni energije, motivacije. Je prostor, ki osrečuje in izdelkom, ki so mi všeč ponudi lep prostor pod soncem. 

Vesela pa sem, da bom lahko svoje sanje prenesla med tiste, ki jim je moje delo, moja kreativnost, stil fotografije všeč. Nekaj vas je že in iz srca se vam zahvaljujem za vse spletene poslovne in na koncu prijateljske vezi, ki niso instant, ampak so resnično nekaj več. 

Želim si, da M. Creativity doživiš kot sproščeno zgodbo, prijeten klepet ob kavi, da občutiš podporo, ki ti jo lahko ponudim, da te prepričam, da štejeta srčnost, odnos, toplina in da niso vedno vse samo številke. Zaradi mene ne moreš obogateti, ne moreš dobiti na tisoče novih sledilcev, lahko pa od mene dobiš ISKRENO in PRISTNO podporo. 

Zaradi mene ne moreš postati slaven- a, ne moreš se zanašati na moje številke, lahko pa se zaneseš name kot na svojo desno roko, lahko mi zaupaš, lahko mi dopustiš, da ti s pogledom, pogovorom berem misli, tvoje želje.

Vedno sanjajte, nikoli ne pustite drugim, da vas omejijo. Moje sanje, so moje življenje, kreirati ga želim sama in vanj spustiti tiste ljudi, ki vame verjamejo.

Hvala mojemu Alešu, ki me vedno znova motivira, me podpira in verjame vame, kot nihče drug. Hvala moji mami, ki je brez kančka dvoma in pomisleka nazdravila mojemu izzivu. Hvala mojim najboljšim prijateljicam, ki so zame vesele in ponosne name.


Dobrodošli na moji M. Creativity Facebook strani, kjer se bomo preko besed podpirali in delili ljubezen do besed, fotografije. 


















Komentarji

  1. Draga Monika, iskrene čestitke. Ob priložnosti nazdravima.:)) Zelo sem vesela, ker si uresničila svojo željo, zdaj pa novim zmagam naproti. Verjamem vate. :***

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar