• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTNO: MOJA LEPOTILNICA













Dobrodošli v čudovitem ambientu Bojanine Moje Lepotilnice.

Veš, kako je, ko je sprejem v salonček tako prijeten, da bi v njem kar ostal, užival v neskončnost in v njem na koncu še zaživel? Čudovito :).

Bojana je tako skrbna, pristna, srčna in odkrita lepotna navdušenka, ki ve, kako pomembna je zasebnost in intima.

Občutek imam, da je včasih pravi mali terapevt, a v tem uživa.

Svojo mini Lepotilnico ima na čudovititi lokaciji, v stari meščanski hiši (v podhodu) na Mestnem trgu, samo nekaj korakov stran od Šuštarskega mostu v smeri Ljubljanskega grada. Odlična lokacija.

Ambient? Prekrasen! Preprost, minimalističen, sproščen, udoben in v rožnato- beli kombinaciji. S super gradivom in čtivom, s še bolj super nežno glasbo za sprostitev. 

Razvajanje za dušo, srce in telo. Bodisi kot nego obraza z Babor izdelki, ki je Bojanina najljubša storitev, bodisi kot krasna pedikura, ki sem jo tokrat imela tudi sama. Moja stopala so zadihala, po zimskem spancu, nohtke pa sem nalakirala kar doma s svojimi najljubšimi Boho Green Make-up ekološkim lakom. V pedikuri sem maximalno uživala, lahko bi zaspala TAKOJ, pa vendar sva imeli z Bojano tako velik brain storming, da so ustvarjalne ideje, nasveti, misli kar šibale okoli naju :). Zato ti bova konec meseca predstavili super novičko, ki jo boš vesela sploh, če imaš rada razvajanje na svojem obrazu, pred tem pa si boš lahko prebrala kdo Bojana sploh je, kaj rada počne, v katerem čaju najbolj uživa in še mnogo več. 

Toplo ti priporočam obisk Moje Lepotilnice, ki te bo navdušila s svojim preprostim pridihom, intimo, cenovno dostopnostjo, predvsem pa z veliko mero Bojanine topline in srčnostjo, le to šteje največ. 

Ljubljana je čudovit kotiček Slovenije, ki ga vedno znova odkrivam kot mesto, ki me navdihne v vseh pogledih. Obožujem jo in komaj čakam, da jo ponovno obiščem.


Krasen salonček moje beauty prijateljice Bojane lahko preveriš na njeni spletni strani, Moja Lepotilnica, na njenem Facebooku in IG profilu @mojalepotilnica. Veselo brskanje ti želim.
















Komentarji

  1. Joj kako lep ambient! In verjamem, da so tudi storitve enkratne in profesionalno izvedene.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar