• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

#1 GREEN BEAUTY SEZNAM ŽELJA


Ah, ne bi si smela delati seznamov želja. Ampak tukaj je. Moj čisto prvi green beauty seznam.

Res sem ponosna, ker uživam v svojem podvigu, ki je bil moj življenjski projekt. :)

Sprememba, ki mi širi obzorja in mi ponuja toliko nešteto lepih znamk, zgodb, ki jih pri nas nikoli ne bom našla v drogeriji. So zgodbe, ki imajo dušo, ljubezen do vsega kar nam ponuja narava. Mene je tovrsten podvig obdaril z novim znanjem in verjamem, da je to bila prava odločitev in pot. Nazaj se ne vračam več.

Na moj prvi green beauty seznam sem uvrstila znamke, ki mi ravno zaradi svojih zgodb, sestavin, filozofije neprestano krojijo moje misli. 

RMS znamka je ena tistih, ki je v svoji sestavinski sestavi izredno čista, ne vsebuje toksičnih sestavin, je bogata z vitamini, antioksidanti in je prva na mojem seznamu želja. UN COVER - UP concealer pa moja izbira. 

Kjaer Weis sodi med znamke višjega cenovnega ranga, vendar je mali luksus certificiranih naravnih in ekoloških sestavin v minimalističnem a prepoznavnem dizajnu. Osvetljevalec Glow pa je z eno besedo čudovit.

Lily Lolo je trenutno izmed vseh zgoraj opisanih in navedenih najbolj dostopna znamka, ki je zagotovo poznana mnogim izmed vas. Kljub temu, da imam precej njihovih izdelkov, je na mojem seznamu še rdečilo za lička v odtenku In The Pink.

Vapour Organic Beauty je še ena višje cenovno opredeljena ekološka znmka, ki navdušuje mnoge. Je znamka, ki v sebi skriva čiste aktivne sestavine, saj ne vsebuje vode. Moj izbor, Atmosphere Luminous Foundation (navdušil me je tester, ki ga lahko kupiš pri Naturisimo).

100% Pure znamko moraš preizkusiti. Ima nešteto odličnih negovalnih, kot make- up izdelkov. Moj zadnji nakup je bil njihov čudovit concealer obogaten s sadnimi izvlečki. Tokrat pa pri eni mojih najljubših ekoloških znamk želim poseči še po njihovi maskari za trepalnice.

Tudi ti mogoče uporabljaš kakšen naravno - ekološko obarvan kos ličil?













Komentarji

Objavite komentar