• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZAKAJ BI SE SPLOH ODLOČIL- A ZA NARAVNE IN EKOLOŠKE IZDELKE?


Si bom dvignila nekaj praha na to tematiko. Mogoče dobrega, ali pa še več slabega. :) Močna borka sem za naravne in ekološke izdelke. Za sestavine, ki nam jih ponuja narava. Nič slabega ne vidim v njih, le svojo kožo moraš dobro poznati in vedno premisliti kaj ti bo in kaj ti ne bo ustrezalo. 

Najpogostejše vprašanje, ki ga na to tematiko dobim, je slednje: zakaj bi kupil-a gel za tuširanje, ki stane 8 eur, če imam po drugi strani gel, ki stane 2 eur-a? 


ZAKAJ? Zaradi sestavin!

Poznavanje sestavin je zame osebno najpomembnejše. Vsak dan se učim o njih. Ne želim si več, da moj gel za prhanje vsebuje gensko spremenjene organizme, umetne dišave, parfume, umetna barvila, silikone, parafine, mineralna olja in vse dodatke, ki lahko tvojo kožo na dolgi rok  izsušijo, razdražijo. 

ZAKAJ? Zaradi osebnih zgodb in filozofij!

Ker so zgodbe, ki jih posamezniki, ki so skrojili svoje sanje s ponosom delijo med nas. Ker so mnoge izmed njih bile nepredstavljiv trud, zagon, močna želja in ker verjamejo v svoje produkte tako močno, da jih težko prepričaš v nasprotno.

ZAKAJ? Zaradi živali!

Ne bom razumela kako lahko v svetu, ki mu je dostopno vse, še vedno PODPIRAMO testiranje na živalih. Dokler kupujemo znamke, ki to delajo, podpiramo tudi to. Jaz imam doma kužka po imenu Lola in NE želim si, da bi ona kdaj morala za moj izdelek iti skozi to. 

ZAKAJ? Zaradi ljubezni do narave, okolja!

Vsi že občutimo kako se narava spreminja, kako nas vedno znova preseneti. Veliko se samo čudimo, kaj pa dejansko naredimo? Lepo je, da smo ekološko ozaveščeni, se trudimo skrbeti za okolje, ki nam ponuja toliko lepega.

ZAKAJ? Zaradi sebe!

Ker sebe imaš rad, ali ne? Skrb zase in za svoje zdravje, zdravje drugih je prioriteta pred vsem in vsemi. To kar si, kar počneš in delaš zase doprinese k dobremu počutju. In če lahko sebe osrečiš z dobrim gelom za prhanje, si naredil velik korak k boljšemu. 

Ni vsaka naravna kozmetika, nega dobra. Mnogo izmed njih se s svojimi minimalnimi deleži naravnih sestavin po embalaži sodeč okrona že skoraj za ekološko, pa je daleč od tega. Veliko je zavajanja. Ne rabiš narediti spremembe čez noč, tudi jaz je nisem, lahko pa samo preizkusiš, si daš priložnost in počasi odkrivaš lepote naravnih, ekoloških sestavin, ki ti jih ponuja narava. 

Do takrat pa pridno skrbi zase, za svoje zdravje in telo. 

Ena izmed najbolj branih objav na mojem blogu: Ni vse zlato, kar se sveti, tudi naravno ne #1



























Komentarji

  1. Great post dear

    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Love your post dear ♥
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/?m=1​

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar