• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZA VSE, KI JIM BESEDA NIKOLI PREDSTAVLJA IZZIV


Kako je biti mama?

Težko, naporno!


A tudi čudovito, nepopisno lepo!

Včasih sem tako utrujena, da bi se kar zjokala. Včasih se. Ampak, svojih čustev ne kažem vsem. Ne tistim, ki v moje življenje niso stopili tako globoko, da bi jim lahko zaupala v vseh pogledih. Razlikujem, ko rečem utrujena sem, ali pa zjokala se bom. 

Ni lahko biti mama. Največja odgovornost, strah. Grozno me je bilo strah, ko sem pri 24 izvedela, da sem noseča. Teden dni sem jokala, ne od sreče od šoka. Ker sva bila malo neodgovorna, so rekli, ker sva se tisto noč imela res hudo, še vedno jo imam v spominu in ker sem mu jaz sama rekla, da bi bil že čudež, da bi se zgodilo, kar se je. Pa se je. 

Za svojim dejanjem sva stala. On veliko bolj kot jaz. Medtem, ko sem jaz že paničarila kako nama bo šlo, ovita v tesnobo, ki me je kar dušila, me je on objel in povedal, da je srečen. 

Ne pogrešam nočnega življenja, ne pogrešam pijanih trenutkov, ne želim več brezglavo tekati okoli, biti brez cilja. Imam svoj žur, ob 3 zjutraj, ko bruhamo, zaradi polne lune ne spimo. To je drugačen žur, je žur, ko vem, da sem nekaj dosegla, da zmorem. 

Danes sva tu kjer sva, ker se resnično trudiva, za njiju, za naju. Ker v sebi nosiva svojo svobodo, razumevanje, odkritost in sproščenost. Predvsem pa spoštovanje in iskrenost.

Danes sva tukaj kjer sva, ponosna, srečna, vesela, ker sva verjela, da zmoreva, ker nama je uspelo. Ne enkrat, dvakrat. Mnogim ne, Nikoli!

Nikoli! Kako močna, težka beseda. Občudujem ljudi, ki jim beseda nikoli, težko, predstavlja izziv. Izziv, da ga premagajo.

Občudujem ženske, ki se znajo boriti z notranjim jaz, dušo in mislimi, da prehodijo vse poti, da postanejo mame. Zame ste najbolj pogumne ženske na tem svetu, nihče se ne more kosati z vami, nobena beseda ni dovolj velika za vas. Vi se nikoli ne boste nehale boriti za to besedo, medtem, ko bodo drugi ob besedi NE in NIKOLI končali. 

Z ljubeznijo, vsem mojim puncam, ki veste, kako borite se za to, da boste nekoč MAME. In ko boste, bom jaz takrat lahko šla v miru v kino in vas bom tolažila, ko bodo vaši otroci ob 3 zjutraj bruhali in zaradi polne lune ne boste spale. 

Z ljubeznijo, moji teti, ki ji je njen drugačen otrok spremenil življenje, ji prinesel solze in duševno stisko. Ampak ona zmore, ona je močna, kot le znajo biti mame, ki se kosajo s posebnimi potrebami. One prekosajo vse. Objem, ker si najmočnejša ženska, ki jih poznam. 

Edino kar šteje, JE ljubezen! Pristna ljubezen!




















Komentarji

  1. Monika, sej veš kaj si ... sama sreča in sonce <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoj pozitivizem je kar nalezljiv. Ne bom nikoli pozabila kako si me stisnila na SummerMBeauty. :) <3

    Želim ti vse dobro s tvojo družino. Saj s tvojim odnosom bo itak še naprej tako fajn kot vam je do zdaj :).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar