• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

V LETU 2017 ME NOBENA KREMA NI TAKO NAVDUŠILA KOT ME JE JURETOV JEBO TE KDAJ IN VALENTININE VISOKE PETE


Lažem. Ena krema za obraz pa me je res navdušila :). Natura Siberica Blanc de Blancs Intense Hydration Day Face Cream. 

Drugačna objava, za mojo dušo!


Jure, zame si car!

Preprost, odkrit.

Ata, oči, ati, foter. Kakor želiš in kakor ti je ljubše. 

Inspiriraš me, vedno, ko te berem. Ker je tvoje branje sprostitev, relax za dušo in ker si eden redkih atijev, ki jih v ata sceni berem. Mi je pač všeč tvoj odnos in pristop. Bravo, ker je tvoj Jebo te kdaj, v mojih mislih že vse od dneva, ko si ga objavil. 

Ne tipično zame, ker se na svojem blogu obnašam in izražam spoštljivo in jebo te še nikoli ni niti približno pristal v mojem zapisu. Si lahko vsaj potiho, doma na glas, pa tudi danes tukaj rečem: Jebo te kdaj in kako, pa zakaj? 

Vsi strmimo k svojim ciljem in vsi smo del svoje zgodbe. Lahko tvegaš, ali ne. Lahko si pogumen, vztrajen ali pač ne. Vse je odvisno od tebe, ne od drugih.

Pogum kroji uspehe in najprej moraš verjeti v to, da zmoreš in da ti bo uspelo. Meni v svoji zgodbi, tebi pa v tvoji. Želim ti, da v letu 2018 podpiraš druge, si inspiracija in da skrbiš zase in za svoje zdravje. Ko pa ti zaškripa premisli, zadihaj, premlej, izjoči, potem pa z polno paro naprej. Vsak trud se nekoč poplača in izplača!

Jure Marolt, hvala, ker me inspiriraš. Drzna, močna. 

Kreativna, motivacijska in pogumna. 

Z visokimi petkami in visokimi cilji. 

Valentina.

Mama, podjetnica, ženska, ki ve kaj dela. Ženska, za katero čutim, da bo leto 2018 njeno leto. S svojimi zapisi mi vedno znova dokazuje, da mora moj fokus biti tam kamor sem ga postavila. Če močno verjamem v svoje delo in svoj trud, bo le to poplačano. Če je moj fokus, da preko svojega bloga odkrivam, pišem in ustvarjam zase in za druge, potem pri tem vztrajam. Zaradi mojega dela, kreativnosti nič ne trpi, ne moj odnos, ne moja otroka. Verjetno trpijo drugi, ker se obremenjujejo s tem, kako lahko dejansko počneš toliko stvari, poleg tega pa jih opraviš še dobro. Pa naj povem samo še to, več kot jih imaš, boljše jih opravljaš. Preverjeno, kot mama, blogerka in del javnega sektorja. 

Valentina Metež, hvala, ker me inspiriraš. 


Hvala, ker me bereš in spremlajš na moji naravno - ekološki beauty poti. Naj ti bo v navdih in inspiracijo. 


Komentarji

 1. Ja, Jure je car se strinjam, sem ga nekaj mesecev nazaj odkrila in ko sem sredi noči začela brati blog, nisem mogla nehat, haha :D Kralj res !

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar