• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POKUKAJ V NAŠ PRAZNIČNI DOM IN MED MESEČNE FAVORITE PRETEKLEGA MESECA

















Dobrodošli pri meni doma. Vesela sem, ker ste se v novem letu oglasili na mojem blogu. Z vami delim svoje najljubše izdelke preteklega meseca. 


Zagotovo najljubši izdelek je bil Natura Siberica White Blanc čistilni gel za obraz, ki v celoti odstrani moja ličila, tudi maskaro, kože dodatno ne izsuši in jo naredi gladko na otip. Priporočam različnim tipom kož. 

Dr. Organic Anti Cell System serum za obraz iz linije Maroški argan, je trenutno eden izmed ljubših serumov. Ni najbolj vlažilen serum na trgu, le to ni njegov namen, njegova funkcija je obnavljanje kože. Meni je všeč. Pri Dr. Organic Aloe vera deodorantu obožujem njegov svež, zelen rastlinski vonj. Še ljubše mi je dejstvo, da ne vsebuje alkohola in aluminijevih soli, SLS in parabenov. Zagotovo ni najbolj efektiven v smislu, da v celoti prepreči neprijeten vonj, je pa izredno nežen in ne draži kože (Tuš drogerija).

Mia Hoyto Cosmetics Loumos serum za obraz, je že neštetokrat bil med mojimi mesečnimi favoriti. Izdelek, ki vsebuje hialuronsko kislino, moji koži doda nekaj vlage, jo ustvari popolnoma gladko na otip in jo obnavlja. Moj obvezni dodatek tekom celega leta in že moja druga embalaža (kozmetix.si).

Butter Bronzer PF je eden mojih najljubših bronzerjev. Ker ustvari prijetno toplino na obrazu in moji svetli polti doda nekaj energije in novega življenja. Obožujem ga. 

Burt´s Bees Satin lipstick Iced Iris je ena mojih najljubših naravnih rdečil za ustnice. S svojo čudovito formulo, ki se popolno nanaša, je tako prijetna za nošenje, ima krasen nežen rožnat odtenek. Formula, ki bi si jo želela pri vseh naravno - ekoloških rdečilih za ustnice. Velik plus: vlaženje. (Muller).

Mesečni zmagovalec je Natura Siberica White Blanc gel za čiščenje obraza, ki ga najdeš v vseh Tuševih drogerijah.



Komentarji

  1. Krasen dom in čudovit prazničen ambient. Tvoji favoriti so super, PF Butter Bronzer je res odličen, pričara tak lep naraven ‘kissed by the sun’ videz. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Monika čudovit dom imate, res. <3
    In pa sami super favoriti, tale čistilni gel pa morem preizkusit :)

    OdgovoriIzbriši
  3. very beautiful christmas decor!))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar