• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREPROSTA, UNIKATNA IN SKRBNO IZBRANA BOŽIČNA DARILCA







Naj bo tvoje božično darilce skromno, a dano iz srca!

Darilca s katerimi ne boste zgrešili, če osebo dobro poznate. 

Ecoffee Cup lonček za kavo, za vse, ki živite hiter tempo življenja, ste veliko na poti, ali pa je  jutranja budilka prezgodnja. V nešteto lepih dizajnih, je lahko ekološka skodelica za kavo, čaj, za vas in za vaše najdražje popolno darilo. Na voljo v Rozca.net spletni trgovini. 

Maya Praprot unikatni, leseni uhančki, za vse tiste, ki cenite ročno delo, podpirate slovensko in se ne morete upreti mini lesenim uhančkom. Nešteto barvnih kombinacij, napisov, bodo za tiste, ki so ljubitelji le teh, popolno mini darilo. FB Maya Praprot. 

Dišava ni nikoli napačno darilo, če resnično poznate note, ki obdarovancu ustrezajo. Moja inspiracija so drugačne, čudovite note Caudalie Eau des Vignes dišave, ki je lahko popolna izbira darila. 

Rokovnik Happy daily planner. Če bo unikaten, kot je rokovnik ustvarjalke Sare, potem ste zadeli terno. Preprost in lep rokovnik, ki bo s svojim minimalizmom zagotovo navdušil. Samsara.si.

Dišeče svečke. Ni pomembna znamka, samo, da s svojim vonjem oddajajo praznično vzdušje. Moj izbor, Yankee Candle dišeče sveče. 


Naj bodo tvoja božična darila zavita z veliko mero ljubezni in pozornosti.