• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JE NARAVNA NEGA LAS VEDNO NAJBOLJŠI IZBOR?



Juuj, je lahko zabavna in tudi ne tako zelo zabavno odkrivanje naravne nega las.

Odkar sem jo začela uporabljati, raziskovati, brskati po njej, sem se naučila ogromno stvari.

Moja kratka, ne preveč bogata griva je precej zahtevna, takoj pokaže na lasišču, ali ji nekaj ne odgovarja. Npr. na stres odreagira s prhljajem, na šampone, ki ji ne ustrezajo pa tudi takoj pokaže srbečico.

Zna pa biti moja griva tudi prijazna, še posebej v času pozne pomladi, poleti in zg. jeseni je kar ubogljiva in ni preveč zahtevna.

Čisto vsakega šampona, ki sem ga preizkusila, ne bi ravno priporočila, vsaj vsakemu lasišču ne. Ni vedno vsak naravno zasnovan šampon dober izbor, zato bodi previdna, ko jih izbiraš. Še posebej pozorna bodi na sestavine in na njegovo sestavo.

Odkar uporabljam naravno & ekološko zasnovane šampone sem se naučila 5 zelo pomembnih lekcij:

1. Veliko mojih naravnih šamponov je za moje lasišče bilo preveč negovalnih in premalo čistilnih. Tisti zelo negovalni so mi pustili neki težek, masten oljnat občutek, ki pa je bil všeč le mojim suhim konicam. Sedaj sem zelo pozorna, da je moj šampon nežen, a mora dobro očisti lasišče, ne sme porušiti ravnovesja na lasišču in ga ob enem nežno neguje.

2. Prepogosto umivanje las = pospešeno mastenje las. Joj, sem si včasih umivala lase na dva dni. Ker so bili neprestano mastni, pa ker sem imela rada občutek svežih las. Tega že dolgo več ne počnem, 2x na teden je ravno dovolj, da so lepi, sveži, mastenje lasišča pa daleč od tistega pred leti.

3. Pusti šampon, da nekaj časa deluje. Veš, kako sem včasih prala lase, tako na hitro. Da bo čim prej konec. In mir! Ampak, tudi izdelkom za nego obraza pustim nekaj časa, da lahko opravijo svojo nalogo, zato sedaj šampon dobro vmasiram, pustim nekaj časa in izperem.

4. Mozoljčki? Ja, prav si prebrala. Extra nadležni, po hrbtu, ob robu lasišča, pa še kakšen po obrazu. Zakaj? Ker ni fino izpirati šamponov tako, da nagnemo glavo nazaj in nam vsa vsebina steče po telesu. Jaz sem pridna in svojo grivo nagnem naprej in preprečim, da bi šamponček stekel povsod.

5. Monika, šampon je treba dobro izprati. Ni pomembno samo, na kakšen način ga izperemo, pomemben je tudi čas. Vedno sem bila prehitra, mogoče sem tudi zaradi tega dobila kdaj prhljaj, srbečico na lasišču, zato sem se navadila, da ga izpiram bistveno dlje, kot šamponiram. In pozna se. Na manj težavah se pozna zagotovo.


Ampak na koncu je vse lažje, če si najdem šampon in balzam za lase, s katerim je že v osnovi manj dela.

Takšen kot je npr. negovalni šampon Renčelj. Seveda sem ga prvič preizkusila malo skeptično, pa ni bilo potrebe po tem. Zakaj? Ker je KRASEN! 

Veš, zakaj mi je še posebej všeč, ker ima krasen nabor naravnih sestavin, nežno očisti lasišče, neguje, ne poruši pha mojega lasišča. Naravni izvlečki svile in vitamin PRO- B5 vpeti v 100% naravno zasnovo se odlično razporedijo po lasišču in na koncu so tako mehki, gladki, nič se ne vozlajo ali pa štrlijo na tisoč koncev. 

Balzam na koncu naredi zlato piko na I. Samo, povem. Poudari ten barve in sijaj las, jih dodatno zmehča in poskrbi, da so lepi tako naslednji, drugi, tretji, četrti dan. 

Naj te sulfati, umetne dišave in druge nepotrebne umetne sestavine naj ne skrbijo. Jih ni! Linija je primerna za vse tipe las. Dermatološko testirana te z vonjem sivke vedno znova ponese med sivkina polja na Kras. Juhuhu!

Priporočam? Absolutno, DA :). Navdušil je tudi mojo sodelavko in verjamem, da bi tudi tebe.

OBVEZNO PREVERI top NEGO LAS in se razvajaj z mojo kodo MONIKA20.






















*objava je nastala v sodelovanju z Renčelj.si