• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VALJČKANJE DOMA JE ZAKON


Sprejemanje celulita je proces.

Veliko lažje se soočamo njim, če vemo, zakaj do njega pride, kako si lahko pomagamo.

Znanje je pomembna komponenta, ki lahko za nas naredi ogromno. Jaz sem ga sprejela točno takšnega, kot je. Z obdobji, ko je viden bolj in z obdobji, ko ga opazim manj.

Nimam ustreznega recepta, kako se ga znebiti. Je prezahteven projekt, ki bi ga stran odnesla  le anticelulitna krema, je bistveno več.

Pred leti sem tudi sama obdobje pred poletjem kupovala različne kreme, pomagale mi niso, dokler na neki točki nisem odrastla ga začela sprejemati, vmes pa sem se zavedla, da bo potrebno spremeniti cel kup dejavnikov, ki na celulit vplivajo. Zavedala se nisem niti pomena spodbujanje limfe in njenega pozitivnega vpliva na celulit.

Moja stegna ne marajo: mlečnih izdelkov, sladkarij, pekovskih izdelkov, gaziranih pijač, hitre hrane ... manj tega = manj celulita. 

PREVERJENO!

Verjamem v moč zdrave prehrane, telesne aktivnosti, spremembe življenjskega sloga, in dodatne pomoči s pomočjo tehnik, ki so v boju proti celulitu dobra pomoč. 

Na moji listi želja je madoterapija. V prihodnje jo zagotovo preizkusim. Je krasna neinvazivna metoda, ki jo punce obožujejo. Tudi moja najboljša prijateljica, ki je potrdila rezultat po več tretmajih. Ampak celulit se vrne, če stanja, ki smo ga dosegli, ne vzdržujemo. Tudi pri njej se je. 

Doma si pomagam z valjčkanjem. 



Verjamem, da tehnika valjčkanja pripomore k spodbuditvi limfe, obtoka in posledično s tem pospeši delovanje metabolizma. 

Zavedam se, da moj pristop ni tako efektiven kot če bi ga izvedli v kozmetičnem salonu, je pa zanimiv postopek, sprostitev za katerega si je treba vzeti nekaj časa. 

⇛ Nezdrava prehrana, stres, premalo gibanja, navade, ki niso najboljše za naše telo, povzročijo, da vsi neprijetni toksini ostanejo ujeti v telesu in posledično se ne počutimo dobro, počasi se začnejo nabirati maščobne obloge, celulit.


Valjčkam na predelu stegen v smeri proti srcu. Nisem groba, ne privedem valjčkanja do bolečine. 

Tudi sama maderoterapja naj ne bi bila boleč postopek in vedno pazim, da sem nežna in da vztrajam s tehniko vsaj 10 minut, dlje, ko jo izvajamo boljše je.


Grob pristop so preverjeno = MODRICE!

Ni enostavno valjčkati več kot deset minut, le to pomeni pridobivanje kondicije na rokah, in če jo je priporočljivo izvajati vsak dan vsaj 14 dni zapored, da opazimo prve rezultate, je že pravi izziv, vmes lahko izgubimo motivacijo in doseganje rezultatov je cilj, ki je vedno bolj oddaljen.

Vztrajaj! Tako tolažim in spodbujam tudi sebe :). Meni se obrestuje. 

Začni počasi, postopoma, NEŽNO. Vsak dan minutka dlje in boš videla, da tudi 10 min hitro mine. 

Za preoblikovanje telesa je na trgu več različnih lesenih pripomočkov (valjarji, lopatice, skodelice), izbor izdelka je odvisen od tega, kaj nam na telesu predstavlja težavo (celulit, dvig zadnjice, boj z maščobo ...). 

Ko si zelo želimo valjčkanja doma, za kar še enkrat poudarjam, da ni enako, kot tretma v salonu je zelo pomembno imeti tudi kakovosten valjček, da je rolanje enostavno in prijetno. Fino se obnese v kombinaciji z olji, masli, ki vsebujejo sestavine, ki spodbujajo regeneracijo, izboljšujejo tonus kože, negujejo in omogočajo še bolj prijetno izvajanje masaže.

Trenutno uporabljam leseni valjček in anticelulitno maslo za telo z Zeliščnega posestva Cvetka. Maslo je krasno, valjček pa tudi.  


MASLO = izvleček bršljana, limonske trave, pelargonije, grenivke, preslice, bazilike in poprove mete.

Juhu, same krasne sestavine, ki te ponesejo v citrusno- zeliščni vonj, ki te razvaja z veliko svežine. Velik plus je tudi to, da bo tvoje koža po masaži, tudi brez nje z maslom, mehka, negovana in prijetna na otip brez tistega neprijetnega mastnega občutka. Krasna kombinacija!

Če se za valjčkanje to pomlad odločiš tudi ti, naj ti postane užitek, čas, ki si ga vzameš zase, predvsem pa nikar NE pozabi, da le to ne bo dovolj, da se nadležni celulit za nekaj časa poslovi. Lahko pa ti je valjčkanje nov izziv in morebiti te bo presenetil z rezultati. Mene razveseljuje zadnji dve leti.

Obvezno preveri pomladni hit, ki ga je zate pripravilo Zeliščno posestvo Cvetka in uživaj v domačem tretmaju valjčkanja in mehke kože.


⇒ KODA: MELISA, ti tukaj prinaša -20% popustek ⇚ 
Prijetno valjčkanje želim, Monika. 




















*izdelka sta v moj poštni nabiralnik prispela kot PR* darilce.
*objava in aktivnosti na IG profilu @sugarlove.blog v povezavi z izdelki na fotografijo niso sponzorirane.