• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MADARA, EKOLOŠKO NEGOVALNA LINIJA PRIHAJA IZ LATVIJE









Zgodba Madare je resnično navdih, ki ga želiš prenesti vase. Je zgodba o uspehu in nihče vam ne more preprečiti, da iz svojih sanj ne bi mogli narediti nekaj velikega. Lotte, je srce LATVIJSKE negovalne linije Madara. 



Svoje znanje je preusmerila v uspešno poslovno zgodbo, ki navdušuje uporabnike v več kot 30 - ih državah širom sveta. Od mešanja krem v domači kuhinji, je Lotte prenesla svojo zgodbo v dovršen in čudovit dizajn.

"Kdo pravi, da naravna kozmetika NE deluje? Lotte je ustvarila izdelke, ki le temu nasprotujejo. Madarin moto, ki jih zvesto spremlja: Depeer than skin!

Sama sem preizkusila že kar nekaj Madarinih izdelkov (zahvala gre tudi Naturissimo škatlicam, saj sem jo ravno preko nje spoznala in se nad njo navdušila). Še posebej všeč mi je Peel Off maska za obraz, ki je naravna, izredno nežna in učinkovita AHA maska, ki mehča suhe luske in jih uspešno odstranjuje. Izredno pri srcu mi je tudi Scrub Exfoliating Oil - To - Milk piling za obraz, ki s svojo mlečno, pudrasto, rastlinsko noto vonja poskrbi za ne pregrob piling obraza, ki pa je izredno vlažilen. To je njegova posebnost. Mehanski piling, ki kože NE izsuši, temveč jo naredi mehko in prijetno na otip. Smart Anti - Fatigue Eye Eescue krema za predel okoli oči, ustvari smooth efekt, kožo nežno napne in se resnično veselim uporabe na daljši časovni rok. Po opisu sodeč obljublja odlične rezultate (jaz sem največja "fenica" krem za predel okoli oči) in bom na njih z veseljem počakala. Poleg tega pa je le to ena izmed Madarinih novosti in močno verjamem v njo. Za sijoča lička, nežno obarvanost kože s kančkom topline pa še Moon Flower rose beige - tinting fluid, za katerega je potrebno nekaj več časa, da se privadimo na njegov močan vonj, ustvari na koži nežen sijaj, prijetno vlaženje. Izdelek, ki bi ga priporočila koži, ki je brez nepravilnosti in potrebuje le nekaj sijočega učinka. Jaz kapljico fluida dodam svoji dnevni kremi za obraz  in ustvarim sijoč, vesel obraz :). Obvezno preveri, če ti odtenek ustreza (na voljo sta 2). 

Ponosna sem, da je ravno Madara zadnja znamka, ki ti jih v tem letu predstavljam na svojem blogu. Preizkusi in preveri jo v vseh večjih Mullerjevih poslovalnicah. Svetovalke ti bodo z veseljem svetovale in s tabo delile vzorčna testiranja izdelkov. Če te Madarina zgodba z ECOCERT certifikatom zamika, ne boš zgrešil- a z uporabo njihovih izdelkov.

Instagram






















PR* izdelek


Komentarji

Objavite komentar