• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NEGA SUHEGA, OBČUTLJIVEGA LASIŠČA JE LAHKO PRAVI IZZIV








Ne maram pisati o negi las, ker je  moje občutljivo lasišče resnično zelo izbirčno in zahtevno. Na njem najmanj preizkušam in se držim tistih izdelkov za katere vem, da mi ustrezajo.


Moj zadnji nakup je bilo Lush medeno trdo milo za lase, ki pa mi žal ne ustreza. Noro diši, ustvari bogato peno, se enakomerno razporedi, lasje so mehki, svilnati, nežni na otip, vendar pa mi lasišče preveč izsuši in ga preprosto ne morem uporabljati.

Pri Natura Siberici vam ponujajo širok spekter izdelkov za nego las. Sama trenutno uporabljam nevtralno različico šampona za lase Neutral (99% naravnih sestavin, 8,46 eur za 400 ml), ki je namenjena občutljivemu lasišču. Trkam na les, da je njegova uporaba bistveno manj dražeča, kot pri Lushevem trdem milu. Ne poudari mi suhih lusk, naslednji dan ne občutim srbečice, pomirja, lasje so mehki, voljni in imajo nekaj naravnega leska. Dodaten lesk mi doda balzam za barvane lase Coloured and Damaged Hair Condtitioner, ki lepo poudari tudi moje svetle pramene. Ni ultra bogata nega, ki bi vrhunsko vlažila, ustvarila extremno razliko, je pa umirjena in preprosta različica za nego mojih las in mojega lasišča. Poleg nevtralnega šampona za lase uporabljam še mojo stalnico Alpstories Aloe Vero ter Olivellin šampon za lase. Svoji negi redno dodajam na lasišče oljne maske, ki jih na lasišču pustim vsaj 2 uri, na konicah pa uporabljam Evolve olje za lase. Če bi morala skombinirati popolno kombinacijo Nature Siberica nege, bi le to bila na lasišču verzija Neutral, spodnji del las pa šampon za slabotne in poškodovane lase, ter balzam za poškodovane barvane lase. Poleg nevtralnega šampona ti v svoji kolekciji Natura Siberica ponuja tudi: HRANLJIV ŠAMPON ZA VEČJI VOLUMEN LAS, ŠAMPON ZA SLABOTNE IN POŠKODOVANE LASE, ŠAMPON ZA VSE TIPE LAS, POŠKODOVANE LASE IN ŠAMPON PROTI PRHLJAJU. 

Še moje spoznanje glede mojega lasišča: Pred 3 leti sem za stanje svojega lasišča krivila silikone, parafine, parabene in vse drogerijske šampone. Danes sem mnenja, da je za mojo težavo delno kriva 2x zaporedna nosečnost in s tem hormonsko neravnovesje, stres, mogoče tudi kronična neprespanost.

Če te kateri izmed njih zamika, ga boš količinko imel-a res veliko časa. Izdelke za lasno nego Natura Siberica najdete v Tuš drogerijah in uradni spletni strani NS Slovenija
























*V okviru svojega dela, testiram, uporabljam NS izdelke na dnevni bazi.

Komentarji

Objavite komentar