• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

OLIVELLINE JESENSKE NOVOSTI: OLJA ZA NEGO TELESA


Pudraste note, nežni vonji, prijetna oljnata tekstura, mehkoba, čudovite sestavine, zgodba. Vse to so Olivellina nova olja za telo, ki omamno dišijo in se jim težko upreš. 

Olivella je to jesen na svojih prodajnih poličkah postregla s svojimi čudovitimi olji za telo, v 4-ih različnih vonjih. Obožujem olja, če so bogatega tipa, ki ne puščajo mastnega učinka, še toliko bolj. Classic, Relaxing, Anti-stretch mark in Refreshing so vonji, ki v sebi skrivajo pudrasto noto, a se vseeno po vonjih ločijo. Če obožuješ nežno pudrasto, baby noto olja, posezi po Relaxing olju, če te mika osvežilna nota minta, posezi po Refreshing olju. Klasika bi bila všeč vsem ljubiteljem tea tree vonja, Anti- stretch pa tistim, ki obožujete nežen citrusni pridih. Olja so bogatejšega tipa, prijetno mehka, vpojna in ultra vlažilna. So popolna, ugodna jesensko-zimska nega, ki jo brez slabe vesti priporočam tudi mamicam z majhnimi otroki. Moji deklici, ki šteje 3 leta, odlično ustreza različica Relaxing, v boju proti suhi, hrapavi koži, ki je občasno blago atopična. Tudi sama vsak dan uporabljam različico vonja Relaxing. Dodam ga gelu za tuširanje, balzamu za lase, uporabim ga za britje, z njim zaključim nego telesa. Za ceno okoli 16 eur, se lahko razvajaš naravno, s 100 % deviškim olivnim oljem, s krasno formulo in lepimi sestavinami, ter na več kot samo en način. Priporočam!

Za super lepo kožo, se skupaj razvajaj z mojo kodo SUGARLOVE, za -15% na vse izdelke v spletni trgovini Kozmetix.si.










Komentarji

  1. It seems really nice body oil. with good content.
    I am your new follower, hope you follow me too.Please visit my blog
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar