• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA PRODAJNE POLIČKE DROGERIJ PRIHAJA DR. ORGANIC










Vesela sem, da lahko z vami preko svojega spletnega dnevnika delim pomembno novost, ki jo boste kmalu lahko zasledili na prodajnih policah drogerij. Prispela je naravno- ekološka kozmetika Dr. Organic.

Trud, zagon, volja in želja sta premagala vse ovire, ki jih tovrstni izzivi prinesejo. Rada rečem, če bi ljudje vedeli, koliko truda, časa in potrpljenja je potrebno, da ideja preide v realnost, bi še bolj cenili izdelke, ki so jim ponujeni.

Zanimivosti Dr. Organic negovalne kozmetike!


Večkrat nagrajena kozmetična linija Dr. Organic prihaja iz Velike Britanije.

Večina izdelkov na prvem mestu sestavin namesto vode vsebuje ekološko aloe vero.

Čisti sok aloe vere ob stiku s kožo NE izhlapi, tako kot voda, ampak se takoj vpije v kožo in le to nemudoma oskrbi s svojimi učinkovinami.

Linija Dr. Organic zajema več kot 14 različnih negovalnih linij, ki obsega širok spekter izdelkov. Zajeli so nego celotnega telesa. Nekatere linije presegajo število 10- ih izdelkov na linijo. 

Tea Tree sestavina prihaja iz Avstralije, manuka med iz Nove Zelandije, aloe vera iz Egipta.

Ena redkih blagovnih znamk, ki uradno nima svoje spletne trgovine. Svoje izdelke prodaja v drogerijah v različnih državah sveta. Celoten spekter le teh pa lahko preverite v eni izmed najbolj polupalrnih angleških naravno- ekoloških drogerij, spletnih trgovin Holland & Barrett. 

Izdelki ne vsebujejo parabenov, SLS-ja, sintetičnih barvil, ftalatov, petroleja, glikolov, sestavine DEA, BHT, izotiazolinov, mineralnih olj, ter silikonov.

Deodoranti ne vsebujejo alkohola, aluminija, SLS-ja, parabenov in ne mašijo por. 

V svojih izdelkih uporabljajo certificirane ekološke, naravne izdelke. 

Zavedajo se pomena živalskih sestavin, za to jih izdelki Dr. Organic NE vsebujejo in so posledično primerni za vegetarijance in vegane. Na embalaži je le ta podatek viden. 

Dr. Organic izdelki niso testirani na živalih.

V slovenskih drogerijah bodo trenutno na voljo linije iz ALOE VERE, TEA TREE, ARGANA, KOKOSA, KONOPLJE, ter 3- je roll - on izdelki.

Trenutno me navdušuje deodorant iz kokosove linije in Anti - age serum z ekološkim arganovim oljem.


V okviru mojega dela boste lahko na mojem spletnem dnevniku brali o vseh čudovitih izdelkih, linijah, ki bodo trenutno na voljo v drogerijah. Ker je izdelkov veliko, vam jih bom počasi in postopoma predstavila in vam zaupala svoje iskreno mnenje.

Če vas je znamka zamikala, ji lahko svojo podporo izkažete tudi na FB strani Dr. Organic Slovenija, kjer vas z veseljem pričakujejo. Le tam vam bomo skupaj sporočili uradni datum nastopa znamke v drogerijah, poleg tega, pa vas 1 decembra "pocarkljamo"z res super nagradno igro. Pridite, veseli vas bomo. 























Komentarji

  1. Kako supeeeeer <3 Odlično si spisala objavo in že res komaj čakam, da preizkusim kakšen izdelek, bere se res super. Itak pa je naravno najboljše <3

    Da o tvojih prečudovitih fotografijah ne govorim :O IN LOVE!

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hvala draga Neža. Hvala za vse pohvale, mi res veliko pomenijo. Jaz sem itak zaljubljena v znamko. Že kar enkaj časa jo testiram in sem tudi zelo vesela, ker končno lahko govorim o njej. P.s se veselim, da boš tudi ti podprla Dr. Organic :)* Velik zimski objem:)**

      Izbriši
  2. Draga Monika, tole se bere kot sanje. Komaj čakam, da dobim kakšnega od izdelkov v roke. Še malo, pa me boš spreobrnila v 100 % odvisnico od naravnih izdelkov :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne fotografije! Jaz že nestrpno pričakujem, kdaj bom lahko kak izdelek preizkusila! Spremljam FB stran in čakaaam ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mi je res všeč tvoj opis znamke in izdelkov. Si nam postregla z zanimivimi dejstvi :). Mene je najbolj pritegnila ravno fotografija s kokos izdelki, itak :D. Bom šla počekirat izdelke, ko bodo v trgovinah in se veselim tvojih ocen ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar