• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKA NEGA Z MULONDON FRAGRANCE FREE MASLENO KREMO IN ČISTILNO PENO




Že zelo dolgo je na mojem seznamu želja bila čistilna pena za obraz znamke MuLondon in vlažilna nega Fragrance free. Malo firbčnosti kljub vsem lepim vonjem, ki MuLondon predstavljajo, je firbčnost o tem kako dejansko diši sama osnova bila velika. 


O vlažilni kremi Fragrance free, ki resnično nima nobenega posebnega vonja in bi bila všeč vsem, ki ne marate vonjev, bodisi ste na njih občutljivi v svojih negah na široko ne bom govorila, saj sem na svojem blogu pisala o dveh različicah, bela čokolada in šipek in se tovrstna linija po samem efektu kosa z omenjenima. Bom pa za to raje namenila besedo več čistilni peni, ki je v sami formuli zelo čista, ekološka in zanimiva. Ne vsebuje umetnih dišav, parfumov. Vsebuje izvlečke jojobe in je še posebej namenjena vsem z občutljivim tipom kože. Ima nekakšno bogato oljnato teksturo, ki se spremeni v bogato, mehko peno, ki  lepo očisti obraz, ga dodatno ne izsuši (sama za  suh tip povrhnjice potrebujem dodatno nego). Najbolj efektivna v čistilnem smislu je, če jo dobro prenesemo, v masiramo  v obraz in ji pustimo nekaj časa, da začne delovati. Izogibajte se predelu oči (peče). Uporabljate jo lahko tudi kot peno za britje in peno za umivanje rok. Nežna čistilna pena, ki ne povzroča nevšečnosti na koži, zamašenih por in je sestavinsko dobra. 


Klik, klik: MuLondon












Komentarji

  1. Boris pač zna <3

    Sicer mene pena ni nevem kaj navdušila, ampak kremice so mi pa lajf :D

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar